• Emisiuni
  • La Măruță
  • Jorge, din nou la rubrica sosurilor picante a lui Măruță! Despre ce mari artiști a spus că nu au voce, deși sunt pe scenă

Jorge, din nou la rubrica sosurilor picante a lui Măruță! Despre ce mari artiști a spus că nu au voce, deși sunt pe scenă

Jorge acceptat provocarea sosurilor picante din emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a răspuns unor întrebări extrem de iuți.

A mai fost la aceeași provocare în urmă cu patru ani, iar acum a fost la fel de sincer. Întrebat care consideră că sunt cele mai proaste voci ale industriei muzicale românești, a preferat să ofere nume în loc să mănânce iute.

I-a spus lui Măruță că, în opinia sa, Andreea Bălan, Liviu Vârciu și Cabral au cele mai proaste voci! În condițiile în care ultimul nu cântă, doar pune muzică la evenimente, a fost ales pentru amuzament. Ceilalți doi sunt însă artiști și sunt de mult timp pe scenă. 

Nu a fost singura declarație controversată pe care a făcut-o Jorge. Au existat și întrebări la care nu a vrut să răspundă, dar a spus nume precum Raluka, Andreea Bălan și Delia.

Jorge a caracterizat-o apoi și pe Oana Roman, rugat să spună câteva defecte ale vedetei. „Nu are filtru, spune ce e în gușă și-n căpușă. E important cum spui. A fost prea mult catalogată de către ceilalți și se luptă în continuare cu chestia asta . Ea e foarte sufletistă, că lumea te ia de prost și oamenii își permit prea multe cu tine”

O altă dezvăluire de-a dreptul surprinzătoare făcută de Jorge a fost legată de persoanele publice cărora le-a făcut avansuri și a fost refuzat. E  vorba de Antonia și Jo, dar și de Alina Ceușan. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni