Oleg Spînu, amintiri din copilărie în emisiunea „La Măruță”. Cum s-a ales cu semnul de la sprânceană

02 Iunie 2023, 15:27

Autor: Diana Oprea

Oleg Spînu, concurentul care a participat în finala „Românii au talent”, a fost invitat, la data de 2 iunie, în emisiunea „La Măruță”. Adolescentul a povestit cum i s-a schimbat viața după performanța din show, dar și amintiri amuzante din copilărie.

„Sunt foarte bine. Lumea mă apreciază. Oamenii mă cheamă pe la ceremonii să le cânt”, a spus tânărul cântăreț, care s-a clasat pe locul 3 în finala „Românii au talent”, sezonul 13. 

Mai mulți oamenii au întrebat, pe rețelele sociale, dacă semnul lui Oleg de la sprânceană este din naștere. Băiatul a dezvăluit misterul în cadrul emisiunii. În realitate, este rezultatul unui incident petrecut la locul de joacă, pe când avea doar câțiva anișori. Într-o clipă de neatenție, a trecut prin fața unui leagăn pe care se dădea o fetiță. De la impact, s-a ales cu o zgârietură la sprânceană. 


 

Băiatul a învățat să cânte la pian, saxofon, chitară și fluier. La anul viitor el se va muta la Iași, unde va studia la Colegiul de Muzică. 

„La mine în sat nu prea mă cheamă lumea, mai mult din alte sate (nr. la petreceri). Eu visam să bucur lumea, să cânt pe scene mari. La Tradițional 2, vreau să cânt piesa mea proprie, deja caut scriitori. Aș vrea foarte mult să-mi fac o melodie populară, să fie hit”. 

„Cel mai mare plus al lui este că ascultă. Sunt foarte mulțumită de el”, a spus mama lui Oleg în platoul emisiunii „La Măruță”.

Află mai multe detalii în materialul video de mai sus. 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies