• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Celentano, în război cu mita „electorală” a primarului Vasile: Așa ai câștigat toate alegerile

Celentano, în război cu mita „electorală” a primarului Vasile: Așa ai câștigat toate alegerile

Șahul devine noul sport național în Fierbinți și cine ar fi un adeversar mai de temut pentru Vasile dacă nu Brânzoi? 

Brânzoi și Vasile au încins o partidă de șah în Fierbinți, în fața cârciumii lui Bobiță, iar spectatori de lux sunt Rață, Firicel și Celentano. Brânzoi profită de jocul stângaci al primarului, care face greșeli copilărești. 

Calul negru zburdă pe tabla de șah, prin locul lăsat liber de Vasile, și îi amenință regele, pentru prima dată în partidă. „Șah”, anunță victorios Brânzoi.

Uimirea primarului este vizibilă, fiindcă nu se aștepta la mutarea asta. E clar, Vasile simte că e aproape de înfrângere și, pentru a-l scoate pe Brânzoi din mână, invocă nevoia de a vorbi la telefon cu prefectul. Lațul se strânge, iar cei din jur nu-l ajută deloc. Are nevoie de liniște. Liniște deplină, dar cin’ să-l înțeleagă?

Bă, io nu pot așa! Nu pot. Ăsta-mi dă cu fum în nas, ăsta face balamuc. Io zic să oprim partida”, spune supărat Vasile, simțind că nu mai are scăpare din ghearele lui Brânzoi. 

Toți s-au prins că e o manevră specifică primarului din Fierbinți și îl presează să continue partida. Doar Firicel îi e alături, pe care primarul se simte obligat să-l cinstească cu o bere.

Atât i-a trebuit lui Celentano: „Stop! Așa ceva nu se permite, este mită. Așa ai câștigat toate alegerile la viața ta”, i-a aruncat în față bețivul satului. Ce replică a primit vedeți mai sus!

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit cu 7 zile în avans. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni