• PRO TV
  • Cu ce se ocupa Bianca Patrichi, Faimoasa de la Survivor România 2023, în urmă cu 10 ani

Cu ce se ocupa Bianca Patrichi, Faimoasa de la Survivor România 2023, în urmă cu 10 ani

Cu ce se ocupa Bianca Patrichi, Faimoasa de la Survivor România 2023, în urmă cu 10 ani

Bianca Patrichi a acceptat marea provocare Survivor România 2023, s-a adaptat ușor condițiilor dure din Dominicană și s-a descurcat de minune pe traseu, până miercuri seara, când a părăsit competiția.  

Bianca Patrichi a absolvit Liceul de coregrafie „Floria Capsali” din București, iar mai apoi și-a continuat studiile în cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București. A fost dansatoare la Opera și Opereta din București și a predat cursuri de dans la „Casa de Balet” din Capitală, iar mai apoi a cochetat și cu televiziunea.


Faimoasa de la Survivor România 2023 este, în mod evident, îndrăgostită de scenă. A apărut de nenumărate ori pe micile ecrane, în cadrul diverselor emisiuni, iar din imaginile publicate chiar de ea pe rețelele de socializare se înțelege că a fost și dansatoare la diferite evenimente private.

Pe scene alături de artiști consacrați precum Corina Bud, Andreea Bănică sau VUNK, dar și în cluburi la evenimente private, Faimoasa de la Survivor România a făcut adevărate spectacole. Vezi în galeria de mai jos cu ce se ocupa Bianca Patrichi în urmă cu câțiva ani!


Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI: Share în bucate cu Miss Wellington

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni