Cine e Azaleea Necula, simpatica din Profu', aleasă din sute de candidate la rolul Taniei


	Cine e Azaleea Necula, simpatica din Profu', aleasă din sute de candidate la rolul Taniei
AZALEEA NECULA
Citeste mai mult despre: serial Profu, AZALEEA NECULA, profu la protv,
Data: 05 Ianuarie 2021
Are 21 de ani și visează de la 5 ani să devină actriță.

Rolul Taniei din Profu’ l-a primit cu lacrimi de bucurie în ochi, pentru că nu se aștepta să fie aleasă dintre atâtea tinere doritoare să joace în serial. La actorie visează însă din copilărie, de aceea a și urmat Liceul de Artă Dinu Lipatti și a mers mai departe la UNATC. 

Tania, eleva jucată de Azaleea, e îndrăgostită până peste cap de un personaj cheie al serialului. La rândul ei, actrița mărturisește că și în viața reală, în liceu: “m-am îndrăgostit de nivelul 500, dar îmi trecea. Mă îndrăgosteam în fiecare zi.”

Azaleea are pe Instagram peste 51,7 mii de urmăritori. În plus, e și vlogger, cu un canal de youtube unde le arată fanilor experiențe pe care le are. Se consideră o persoană timidă, deși cei din jur nu cred asta, iubește să citească și..să mănânce profiterol. 


 

Profu’ este o comedie dramatică în care Mihai Iacob (Mișu), un profesor de fizică, chimie și sport, se întoarce la catedră după o perioadă de absență. Prin metodele sale neconvenţionale de a preda, el va încerca să-i apropie pe liceeni de studiu, dar le va fi și sprijin în problemele cu care aceștia se confruntă cel mai des: dependența de substanțe interzise, bullying, discriminare sau sarcini nedorite. 


PROFU' E LA PRO TV - primul sezon, sâmbăta la 20:00

FOTO: PRO TV/ FACEBOOK AZALEEA NECULA

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies