• PRO TV
  • Ce parere are Pavel Bartos despre replica favorita a lui Smiley la "Romanii au talent": "I-am zis de multe ori sa o schimbe!"

Ce parere are Pavel Bartos despre replica favorita a lui Smiley la "Romanii au talent": "I-am zis de multe ori sa o schimbe!"

Ce parere are Pavel Bartos despre replica favorita a lui Smiley la "Romanii au talent": "I-am zis de multe ori sa o schimbe!"

Pavel Bartos e invitatul lui Toni Grecu, astazi la "SRC".

"Stiti de ce Romanii au talent? Pentru ca n-au noroc!". Simpaticul prezentator dezvaluie la "Serviciul Roman de Comedie" cu ce alta replica i-a propus lui Smiley sa o inlocuiasca pe deja faimoasa "Ba, esti nebun??".

Gina, asistenta lui Toni Grecu, ii cere sa o ia si pe ea sa prezinte la "Romanii au talent", nu de alta, dar vrea si ea sa-l cunoasca pe Smiley! Cum raspunde Pavel, vedeti miercuri, de la 20:30, la "Serviciul Roman de Comedie"!
 

Miercuri, 13 martie, de la 20:30, intr-o noua editie a emisiunii, Pavel Bartos este coprezentatorul rubricii Te pui cu fetele din cadrul emisiunii Serviciul Roman de Comedie.

Serviciul Roman de Comedie este acum INTEGRAL pe voyo.ro!

Pavel Bartos stie foarte bine ca rasul te elibereaza si miercuri, 13 martie, de la 20:30, este invitat special in show-ul Serviciul Roman de Comedie, unde telespectatorii vor avea ocazia sa-l surprinda, desi greu de crezut, in noi ipostaze. Alaturi de gazda emisiunii, Toni Grecu, Pavel va prezenta rubrica Te pui cu fetele. Aceasta nu este singura premiera pusa la cale de agentii responsabili cu buna dispozitie la ProTv. „Vom avea o secventa surprinsa la Cotroceni, vom asista la incheierea pactului de coabitare intre Basescu (Valentin Darie), Ponta (Iulian Postelnicu) si Antonescu (Tomi Cristin)”, spune amuzat Toni, care tine sa precizeze: „doar agentii nostri au reusit sa puna mana pe aceasta filmare”. Toni continua seria de dezvaluiri de nivel inalt: „in timpul negocierilor, Basescu a oferit un concet de vioara, iar lui Crin i-a recitat poezia Somnoroasa pasarica”. 

Seria premierelor nu se opreste aici. Prima telenovela politista din lume debuteaza miercuri la Serviciul Roman de Comedie. „Se va dezbate problema hartuirii sexuale care a tinut prima pagina a ziarelor la inceputul acestui an”, spune Toni. „Sotia agentului Gica (Catalin Neamtu), interpretata de Monica Anghel, e gravida cu seful sectiei. Vom vedea un politist in lacrimi, care are de ales intre a fi loial sefului care i-a lasat nevasta gravida si dragostea pentru sotie”, dezvaluie Toni Grecu din punctele cheie ale scenariului. 

Tot agentii de la SRC au reusit sa obtina un super interviu cu cei trei hoti romani (Mihai Bobonete, Catalin Neamtu si Dragos Musat) care au reusit sa fure tablouri de sute de milioane de euro si sa le faca nevazute. „Hotii” n-au nicio problema in a dezvalui metoda „delicata” la care au apelat pentru a fenta sistemul de securitate al muzeului: cu ajutorul unui tarnacop, au spart un perete, duminica-n amiaza mare, cand prin Olanda nu e nimeni pe strazi pentru ca toti sunt drogati in casa. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni