Românii au talent 2022, semifinala 2. Ana-Maria Mircea, moment autentic. ”Le-ai dat foc la inimioară tuturor”

Data: 20 Mai 2022

Vineri seara, în cea de-a doua semifinală LIVE, Ana-Maria Mircea și-a etalat din nou uimitoarea sa voce pe scena Românii au talent. 

Jurații au comentat momentul ei din semifinală. 

Mihai Bobonete: ”Le-ai dat foc la inimioară celor de acasă... La 13 ani, este ceva incredibil”

Dragoș Bucur: ”Astăzi, mi-am putut închipui rolul influencerilor... Să poți să influențezi prin muzica pe care o face este un lucru frumos”

Andra: ”Eu sunt o iubitoare de folclor... Am cântat și eu aceste cântece. Tu, cu vocea ta, o să-i emoționeazi pe cei care au uitat de tradiții, de folclor”.

Andi Moisescu: „Ea nici n-a folosit microfonul de data aceasta... Ea e o hologramă”

Talentul a fost descoperit de către mama ei. Așa că a luat decizia de a o duce la cursuri la Palatul Copiilor. De acolo, cariera Anei a explodat. 

Cântă cu mult aplomb la fiecare festival la care participă. În consecință, câștiga tot timpul un premiu. Talentul e de la Dumnezeu. Nu cântă nimeni în familie. Tata este cadru militar, iar mama este casnică.  

Colegii de școală se mândresc cu Ana-Maria, care este un fel de star local. 

Ana-Maria este pasionată și de design vestimentar și face schițe de haine. Și-a făcut o fustă de care este extrem de mândră. Face și un curs la Galați și speră să ajungă precum  Coco Chanel.

Îi place să își asorteze hainele, să se îmbrace după ultima modă. A fost influențată și de sora ei, Cristina Mircea, influencer pe instagram. Și Ana și-ar dori să devină influencer, dar cu muzica populară.

Dragoș Bucur a fost atât de impresionat că i-a spus fetei: „Eu te suspectez că ai făcut playback”. S-a lămurit rapid, după ce Ana-Maria i-a cântat câteva versuri.

Andra: „Îmi era dor de pielea mea de găina, care a revenit când te-a auzit cum cânți”.

Andi: „M-ai năucit! Mi se pare că am simțit cum ai schimbat anotimpul brusc! Bravo Ana-Maria”. 

Dacă v-a plăcut numărul Anei-Maria Mircea, o puteți vota AICI după START VOT

Show-ul poate fi urmărit, în direct, și pe VOYO.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies