Interviu exclusiv cu Liviu Teodorescu despre Vocea Reuniunea: "Am emoții, deoarece acest platou îți ridică niște amintiri"

Data publicarii: 01 Decembrie 2020
Data actualizare: 01 Decembrie 2020
Astăzi, telespectatorii îi vor vedea din nou în scaunele de antrenori pe Andra, Irina Rimes, Adrian Despot, Horia Brenciu, Marius Moga, Smiley și Tudor Chirilă, într-o ediție specială, Vocea Reuniunea. 

Concurenții care au făcut istorie în cele 9 sezoane vor urca pe scenă alături de antrenorii lor și vor face un arc peste timp într-un spectacol cu muzică, dans și energie.

Liviu Teodorescu este unul dintre concurenții care va fi prezent în această ediție specială de 1 decembrie, Vocea Reuniunea

Emoționat și plin de amintiri plăcute, artistul este încântat să cânte din nou pe scena Vocea României: "Chiar dacă azi nu jurizează nimeni, s-au păstrat aceleași emoții. "

Întrebat cum a fost să se revadă cu majoritatea antrenorilor de la Vocea României, Liviu a răspuns: "Va fi minunat să mă revăd cu Moga. Dar, îți dai seama, cu Moga mă revăd destul de des, pentru că lucrăm și avem destule proiecte împreună și ne vedem oricum pentru că suntem prieteni. E nou contextul în care ne vedem."

Pentru Liviu Teodorescu, Vocea României a fost start-ul carierei lui: "Mă bucur din sufletul că start-ul acesta s-a întâmplat aici, la Vocea României."

Nu ratați ediția specială Vocea Reuninea, astăzi, de la 20:30, pe PRO TV. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies