A fost una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood. Fosta soție a lui Arnold, desfigurată pe stradă

A fost una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood. Fosta soție a lui Arnold, desfigurată pe stradă
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 26 August 2022
Data actualizare: 26 August 2022
“Ce și-a făcut la față?” – a fost prima reacție a fanilor, după ce au văzut cele mai recente imagini cu Maria Shriver. Fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger a apărut cu un look… diferit, iar fanii au bănuit că și-a făcut câteva proceduri estetice nereușite.

În vârstă de 66 de ani, Maria Shriver și-a păstrat frumusețea și pare într-o formă fizică excelentă. Însă, din păcate, ultimele intervenții estetice nu o avantajează prea tare. În imaginile surprinse de paparazzi, vedeta are fața vizibil deformată de aceste proceduri controversate. 

Sursa foto: PROFIMEDIA

Maria Shriver, al carei unchi a fost John F. Kennedy, s-a măritat cu Arnold în 1986 și s-au despărțit în urma unuia dintre cele mai mari scandaluri de la Hollywood, în 2011. Schwarzenegger a înșelat-o cu bona familiei, pe care a lăsat-o însărcinată. Acum băiatul, Joseph Baena, are 24 de ani și seamănă perfect cu tatăl său celebru. Joseph a absolvit cursurile Universității Pepperdine din California, iar acum participă la competiții de bodybuilding, precum Arnold.

Maria și Arnold au patru copii împreună: Katherine, 32 de ani, Christina, 31 de ani, Patrick, 28 de ani și Christopher, 24 de ani.

Divorț finalizat după 10 ani de procese

Divorţul a rămas blocat timp de un deceniu din cauza "lipsei de motivaţie" a celor doi, dar mai ales din cauza averii uriaşe de unde nevoia unui acord complex pentru soluţionarea proprietăţilor, incluzând un conac şi o casă de vacanţă, dar şi a investiţiilor.

 Sursa foto: GETTY IMAGES

Avere de 400 de milioane de dolari 

După mai mult de un deceniu, Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver au reuşit să ajungă la o înţelegere cu privire la averea de 400 de milioane de dolari. Cei doi și-au împărțit bunurile în mod relativ egal, dar toate detaliile financiare au rămas confidenţiale.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!