Adelina Pestrițu a dezvăluit cu lacrimi în ochi că are coronavirus: „Am rămas fără gust și fără miros”

Adelina Pestrițu a dezvăluit cu lacrimi în ochi că are coronavirus: bdquo;Am rămas fără gust și fără miros
După ce mai multe vedete din țara noastră au dezvăluit în ultimele luni că au avut coronavirus, acum a venit și rândul Adelinei Pestrițu să facă un anunț trist.

Celebra vedetă a dezvăluit prin intermediul paginii ei de Instagram că și-a făcut și ea testul pentru COVID-19 și că acesta a ieșit pozitiv. Adelina Pestrițu a anunțat acest lucru pe story, cu lacrimi în ochi.

Iată mai jos ce a spus vedeta:

„Dragii mei, nu aș fi vrut să fac acest story, dar vreau să știți de la mine. Așa cum le știți pe cele bune, vreau să le știți și pe cele rele. Vreau să știți prin ce trec în momentul de față. Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de COVID. Iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros, am venit, mi-am făcut un test. Testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului, aștept să fiu preluată și internată. Desigur, toți cei din familia mea vor fi și ei testați. Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent. N-am știut că persoana respectivă este infectată cu COVID, eu am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Mâncam o ciocolată și efectiv nu mai aveam niciun gust. Nu înțelegeam de ce simt ca și cum aș mânca hârtie. Și am venit, mi-am făcut testul, am aflat că este pozitiv. Deocamdată starea mea de sănătate este bună, în afară de faptul că nu mai am gust și nu mai am miros. O să vă țin la curent, pe măsură ce voi putea să comunic ceea ce se întâmplă din păcate. Dar astea e, nu putem să prevedem aceste episoade din viața noastră. Protejați-vă, purtați mască și aveți mare grijă de voi. Sănătate multă. Și vreau să vă mai spun un lucru: o să fie bine. Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei, dar eu am mare încredere că va fi totul bine. Poartă mască în continuare, da?”

foto: Instagram Adelina Pestrițu

Vezi și: Cât de mult s-a schimbat viața jurnaliștilor PRO TV în timpul pandemiei. Interviu Exclusiv cu Diana Enache și Ramona Păuleanu

FULLSCREEN
Adelina Pestrițu a dezvăluit cu lacrimi în ochi că are coronavirus: „Am rămas fără gust și fără miros”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies