Adevărul crud despre ultimii ani ai Cristinei Țopescu: „Lista de prieteni care au ajutat-o este extrem de scurtă”

Adevărul crud despre ultimii ani ai Cristinei Țopescu: Lista de prieteni care au ajutat-o este extrem de scurtă
Cristina Țopescu s-a dedicat în totalitate câinilor ei. FOTO: Cristina Țopescu Facebook
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 14 Ianuarie 2020
Data actualizare: 14 Ianuarie 2020
Prietena și vecina Cristinei Țopescu, care i-a anunțat la 112 disparția, oferă detalii incredibile despre ultimii ani din viața jurnalistei.

Unul dintre puținii oameni care au fost cu adevărat apropiați de Cristina Țopescu dezvăluie pe pagina de Facebook a jurnalistei lupta acerbă pentru supraviețuire a celei despre care toată lumea vorbește, frumos, la timpul trecut. 

Femeia, care se recomandă Diana Maria, este jurnalist și a cunoscut-o pe Cristina Țopescu la primul marș de comemorare a victimelor de la Colectiv.

Dragostea pentru câini le-a apropiat și a făcut ca între ele să se lege o relație de prietenie sinceră. Diana Maria consideră că este printre puținii oameni care pot vorbi în cunoștință de cauză despre ultimii ani din viața Cristinei Țopescu.

Lista de prieteni care au ajutat-o pe Cristina este extrem de scurtă”, spune Diana Maria într-o confesiune online făcută pe pagina oficială de Facebook a Cristinei Țopescu. Îi puteai număra pe degetele unei singure mâini, mai ales după ce jurnalista a plecat de la televiziunea la care lucra și după moartea tatălui ei, celebrul Cristian Țopescu.

Cristina Țopescu și tatăl ei, Cristian Țopescu. FOTO: Cristina Țopescu Facebook

Prietena Cristinei Țopescu susține că dr. Monica Pop avea dreptate când susținea că jurnalista intrase în depresie.

Doamna doctor Monica Pop a spus că draga noatră Cristina era depresivă. Nu vi se pare normal? Cristina nu avea serviciu, Cristina îngrijea, în 2015, 12 căței, hrănea maidanezi din 7 locuri, care s-au făcut 8. Cristina plătea tratament din buzunarul propriu... Singura grijă a Cristinei era să aibă bani pentru următoarele lucruri: chirie, utilități, benzină și câte un pachet de țigări. Ei, personal, nu-i trebuia nimic. Toți banii mergeau pe castrări, mâncare pentru căței, tratamente pentru căței șamd”, a spus femeia.

Citește și: Cristina Țopescu, terorizată de hingheri. „Mi-e rău, n-am somn, mi-e gura încleștată”

Cristina Țopescu suferea de singurătate, acumulase datorii și se descurca foarte greu să trăiască de la o zi la alta. Conform vecinei sale, o doamnă bolnavă de cancer i-a dat bani pentru chirie și utilități pentru că „Cris nu deținea o proprietate, Cris plătea chirie”.

FOTO: Cristina Țopescu Facebook

Ea susține că jurnalista suferea fiindcă nu-și găsea de muncă, în ciuda faptului că i se promiseseră nenumărate colaborări. Femeia i-a taxat pe cei care plâng azi moartea jurnalistei, aceeași oameni care o asigurau că o vor ajuta la greu.

„Îi văd pe mulți dintre foștii noștri colegi de breaslă cum plâng la televizor și cum vorbesc despre veleitățile de mare jurnalist ale Cristinei Țopescu. Oameni buni, să vă fie rușine! Dacă ați fi considerat-o pe Cristina, într-adevăr, un mare jurnalist și dacă ați iubit-o atât de mult, ați fi ajutat-o în acești ultimi ani în care i-a fost îngrozitor de greu. Dar nu. I-ați promis lucruri, i-ați promis colaborări, îi promiteați în continuare. Și, când Cristina vă suna periodic să vă întrebe dacă se concretizează toate acele planuri făcute împreună în ceva, voi nu mai răspundeați la telefoane și la mesaje și o ignorați”, mai spune Diana Maria.

În ultimii doi ani depresia în care intrase Cristina Țopescu s-a agravat. Totuși, prietena ei susține că asta nu o putea determina să se sinucidă. Ea era o luptătoare, chiar dacă aproape nimeni dintre apropiații ei nu s-a interesat de cum trăiește.

Fotografii: Agerpres/Facebook Cristina Țopescu

Vezi și VIDEO: Depresia, flagelul acestui secol
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies