Anamaria Prodan, declarație pentru Reghecampf: „E zeu, are cei mai frumoși ochi! E cel mai frumos de pe pământ”

Anamaria Prodan, declarație pentru Reghecampf: bdquo;E zeu, are cei mai frumoși ochi! E cel mai frumos de pe pământ
Citeste mai mult despre: Anamaria Prodan, Laurentiu Reghecampf,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 08 Octombrie 2020
Fără doar și poate, Anamaria Prodan este nu doar una dintre cele mai cunoscute femei din România, dar și unul dintre cele mai mediatizate personaje din țara noastră.

În vârstă de 47 de ani, sexy-impresara și-a făcut un nume nu doar în lumea sportului, ci și în tot showbiz-ul autohton, reușind să atragă atenția de fiecare dată când apare în public.

Citește și

Recent, Anamaria Prodan a fost invitată la o emisiune online și a vorbit despre fotbalștii și antrenorii pe care îi impresariază, afirmând că soțul ei, Laurențiu Reghecampf, este cel mai frumos bărbat din lume.

„Eu cred cu tărie că fotbaliștii sau antrenorii care au imagine și sunt frumoși au mult mai multă încredere în ei și fac bani și din publicitate. Toți antrenorii mei au avut șarm. Bratu, Reghecampf, care e zeu. Reghe are cei mai frumoși ochi, e cel mai frumos de pe pământ. Poți să spui ceva de Bratu? Viața privată e în strânsă legătură cu viața profesională. Ați văzut și voi ce s-a întâmplat cu antrenorii sau jucătorii care s-au cuplat cu asistente TV care aveau și altă meserie. Menirea unei femei e ori să ridice, ori să coboare un bărbat. Femeia pe care o ai e oglinda ta. De câți jucători fabuloși nu s-a ales praful? Dan Alexa are ceva aparte. A fost ales de o firmă, nu-i dau numele, tocmai pentru că avea ceva aparte”, a spus, potrivit celor de la Gazeta Sporturilor, Anamaria Prodan.

foto: Instagram Anamaria Prodan

Vezi și: 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Cornel Ilie, solistul VUNK: „Cea mai nasoală experiență sexuală!”

FULLSCREEN
Anamaria Prodan, declarație pentru Reghecampf: „E zeu, are cei mai frumoși ochi! E cel mai frumos de pe pământ”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies