Andie MacDowell, pe podium la 64 de ani! Vedeta nu își arată vârsta

Andie MacDowell, pe podium la 64 de ani! Vedeta nu își arată vârsta
Citeste mai mult despre: Andie MacDowell, 64 de ani, vedeta,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 03 Octombrie 2022
Data actualizare: 03 Octombrie 2022
Săptămâna Modei la Paris este unul dintre cele mai importante evenimente pentru iubitorii de fashion. Zilele trecute, pe podiumuri au defilat mai multe persoane publice extrem de îndrăgite, prezentând ținute absolut spectaculoase. Actrița Andie MacDowell a participat și ea, având o apariție surprinzătoare, la 64 de ani!

Andie MacDowell este una dintre cele mai iubite actrițe din lume, fiind recunoscută de publicul larg pentru rolurile sale emblematice jucate de-a lungul anilor. La 64 de ani, aceasta este mândră de felul în care arată și nu se teme să își arate corpul atunci când se află într-un mediu care îi permite acest lucru. Recent, ea a luat parte la Săptămâna Modei la Paris, acolo unde a defilat pe podium. 

Vedeta a mers încrezătoare pe scenă, purtând o rochie strălucitoare, împodobită cu pene. Mai mult decât atât, ținuta a avut și o tăietură îndrăzneață până la coapse, care i-a lăsat la vedere lenjeria intimă. 

Recent, ea a recunoscut că nu este deranjată de firele albe care i-au apărut odată cu înaintarea în vârstă: „Îmi doresc cu adevărat să arăt de vârsta mea”, a declarat ea. 

Sursă foto: Getty

VEZI ȘI: De ce să nu te căsătorești anul acesta
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies