Andreea Bălan i-a rupt turta fetiței ei! George Burcea, soțul artistei, a lipsit de la petrecere

Andreea Bălan i-a rupt turta fetiței ei! George Burcea, soțul artistei, a lipsit de la petrecere
Citeste mai mult despre: Andreea Balan, George Burcea,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 10 Martie 2020
Data actualizare: 10 Martie 2020
George Burcea și Andreea Bălan au anunțat în urmă cu aproximativ două săptămâni că au decis să divorțeze, după ce în presă apăruseră mai multe informații potrivit cărora mariajul acestora nu mai funcționează.

După ce s-au despărțit, cântăreața a anunțat că ea este dispusă să își primească soțul înapoi acasă și că a lui a fost decizia de a părăsi căminul conjugal. Chiar dacă ambii au afirmat că se vor implica la fel de mult în creșterea celor două fetițe pe care le au, se pare că vorbele lor au fost contrazise de fapte.

În urmă cu aproximativ 24 de ore, Andreea Bălan a postat pe rețelele de socializare fotografii de la petrecerea Clarei, a cărei zi de naștere a fost și căreia i s-a rupt turta, însă din imagini lipsește George Burcea!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

„Azi o sărbătorim pe Clara și nașii i-au rupt turta. Ella și Clara sunt totul pentru mine, iar sănătatea și fericirea lor sunt tot ce contează”, a scris artista în dreptul fotografiilor.

Tot pe rețelele de sociazliare a confirmat și Aurelian Temișan că George Burcea nu a fost prezent la petrecere, artistul afirmând că el a fost singurul bărbat prezent: „Astăzi am rupt turta. Clara, finuța noastră, a fost centrul atenției. Andreea, o mămică fericită, înconjurată de două minuni proprii, Ella și Clara, dar și de nașele Dora și Monica. Eu... singurul bărbat... mândru. O atmosferă relaxantă, plină de copii, de dulciuri, jucării și de iubire”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aurelian Temișan (@temishan) on

Vezi și: Andreea Bălan și George Burcea, mariaj cu probleme

FULLSCREEN
Andreea Bălan i-a rupt turta fetiței ei! George Burcea, soțul artistei, a lipsit de la petrecere
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies