Andreea Marin are o grădină mai frumoasă ca în reviste! Fanii au numit-o..."Grădina Botanică a muzeului lui Dumnezeu"

Andreea Marin are o grădină mai frumoasă ca în reviste! Fanii au numit-o... Grădina Botanică a muzeului lui Dumnezeu
Citeste mai mult despre: Andreea Marin, casa, gradina,
Data publicarii: 19 Mai 2020
Data actualizare: 23 Mai 2020
“Grădinăritul e un fel de a medita! Ești tu cu plantele tale, petreci timp în liniște, lucrând ceva manual și asta îi permite minții tale să se liniștească. “
Așa declara Andreea Marin cu ceva timp în urmă, într-un interviu oferit la Pro Tv Oanei Cuzino. Și într-adevăr, grădina vedetei arată ca un mic paradis. Extrem de îngrijită și de cochetă, grădina are fiecare colț parcă desprins din revistele de specialitate. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ssssst..

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania) pe

Fosta soție a lui Ștefan Bănica spune că s-a ocupat personal de decorarea casei, iar acum îngrijește și grădina, cu ajutorul fiicei sale.


“Noi ne bazăm pe ce produce grădina noastră. Chiar eu și fetița mea plantăm. Diminețile noastre încep cu tălpile goale în iarbă, “ declara Andreea.
 
În timpul izolării, grădina s-a transformat pentru Andreea Marin în cel mai frumos și liniștit birou, cum ea însăși a precizat pe conturile de socializare. Pentru că a prezentat colțul ei de rai pentru fanii de pe Instagram și Facebook, a avut parte de o mulțime de like-uri și de comentarii pozitive. Mulți fani au fost fascinați de imaginile frumoase și chiar au numit locul "Grădina Botanică a muzeului lui Dumnezeu." 

Locuința cu minunata grădină din Bucureşti nu este singura proprietate a Andreei Marin. Aceasta mai are o casă de vacanţă, la Telega, în judeţul Prahova.
 
PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA VIAȚA BATE VLOGUL-SEZONUL 2


FOTO: ANDREEA MARIN FACEBOOK

            ANDREEA MARIN INSTAGRAM
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies