Ben Affleck, schimbare neașteptată de look. Actorul s-a vopsit de dragul iubitei?

Ben Affleck, schimbare neașteptată de look. Actorul s-a vopsit de dragul iubitei?
Sursa FOTO: Getty Images
Data: 01 Iulie 2020
Ben Affleck iubește din nou, iar relația pe care o are cu Ana de Armas este deja unul dintre subiectele preferate ale presei mondene. 

În vârstă de 47 de ani, Ben Affleck a fost fotografiat de paparazzi alături de iubita sa, mai tânără cu 15 ani, în timp ce își plimbau împreună câinii. 

Vizibil îndrăgostiți, cei doi au făcut deliciul fotografilor, care i-au pozat din toate unghiurile posibile. În pozele surprinse, actorul pare să fi apelat la un mic truc, menit să diminueze diferența de vârstă dintre el și frumoasa lui parteneră. Conform Daily Mail, Ben Affleck pare că și-a vopsit părul și barba din dorința de a părea mai tânăr și de a ține pasul cu Ana. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!


Sursa FOTO: Profimedia Images


Îmbrăcați casual, relaxați și cu zâmbetul pe buze, cei doi îndrăgostiți par foarte fericiți. Aceeași sursă susține că Ana i-a cunoscut deja pe copiii actorului, dar și pe mama acestuia, semn că relația lor este din ce în ce mai profundă și mai serioasă. 

"Ana iubiște copiii și a fost nerăbdătoare să îi cunoască și să își petreacă timpul cu ei. Este conștientă de cât de importanți sunt aceștia pentru Ben și și-a dorit nespus să fie implicată în viața lor", a declarat o sursă pentru E!News. 

Ben Affleck și Ana de Armas s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale producției "Deep Water". Relația lor a ieșit la iveală atunci când au fost surprinși împreună într-o vacanță în Costa Rica. Se pare că cei doi actori și-au petrecut împreună și perioada de izolare la domiciliu, impusă ca măsură de stopare a pandemiei de coronavirus. Sursa FOTO: Profimedia ImagesVezi și VIDEO: Miliția Modei by Costi Diță: Madison Beer s-a îmbrăcat ca și cum ar fi scapăt din brațele focului!

 

FULLSCREEN
Ben Affleck, schimbare neașteptată de look. Actorul s-a vopsit de dragul iubitei?
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO