Care e averea pe care vor să o împartă Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? 

Care e averea pe care vor să o împartă Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf?
Data publicarii: 13 Octombrie 2021
Data actualizare: 13 Octombrie 2021
S-a confirmat faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează, iar acum toată lumea e atentă la modul în care cei doi își vor împărți averea. Și mai ales la ce anume au de împărțit. 

Înainte de a se confirma despărțirea, Anamaria afirma categoric că totul era al familiei sale. Iar în privința sumelor deținute, declara: 

„Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane (de Euro n.r)”, a spus Anamaria pentru Wowbiz.


 
Acum, că despărțirea nu mai e o speculație, alte afirmații făcute de Anamaria au intrat în vizorul publicului: 

„Dacă ajung la divorț, am să-mi iau cel mai puternic avocat din America, pe Don Schiller. Iar omul pe care îl voi ruga să stea lângă mine secundă de secundă va fi Dan Shomon. În momentul în care îi voi angaja, ei se vor ocupa de absolut tot și cu ei am să mă sfătuiesc și n-am să iau nicio decizie până nu aud părerea lor. Prioritatea mea numărul 1 sunt copiii mei și voi face tot ce îmi stă în putință să-i țin departe de această mizerie! Copiii mei sunt afectați psihic, iar eu sunt obligată să iau măsuri în acest sens”, a declarat Anamaria Prodan pentru ProSport.
 
Anamaria Prodan este cetățean american de mai bine de 18 ani. Avocații nominalizați sunt celebri. Don Schiller e cel care a reprezentat-o pe Juanita Jordan în divorțul pe care aceasta l-a avut cu legendarul star din NBA, Michael Jordan, în 2002. Dan Shomon este fostul șef de campanie și director politic al fostului președinte american Barack Obama.

FOTO: ANAMARIA PRODAN INSTAGRAM

Vezi și video: Squid Games pe TikTok:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies