Adele, în pericol să-și piardă mare parte din avere. Care este motivul

Adele, în pericol să-și piardă mare parte din avere. Care este motivul
Citeste mai mult despre: Adele, 50%, avere, divort,
Data publicarii: 15 Aprilie 2020
Data actualizare: 15 Aprilie 2020
Adele divorțează de soțul ei, Simon Konecki, dupa opt ani de relație, însă averea ei este în pericol, deoarece nu a încheiat cu acesta un acord prenupțial. 

Cuplul a fost de acord să împartă custodia fiului său, Angelo, în vârstă de 7 ani

O sursă a spus: „Divorțurile de la Hollywood pot continua timp de ani de zile și devin extrem de urâte. Adele și Simon nu doresc clar asta. Amândoi sunt angajați să păstreze detaliile cât mai private, de dragul fiului lor. Ei încearcă să își rezolve problemele".

Se pare că Adele i-a dat deja lui Simon, care locuiește în Marea Britanie, o casă aproape de conacul ei de 6,9 milioane de lire sterline din Beverly Hills.

Înainte de divorț, au existat zvonuri că cei doi trăiesc vieți separate, Adele preferând viața în  Los Angeles, în timp ce Simon a rămas în Marea Britanie.

Deși Adele și-a dorit intimitate în ceea ce privește situația financiară în urma divorțului, o sursă apropiată a dezvăluit că faimoasa cântăreață trebuie să cedeze 50% din averea sa fostului soț, întrucât nu au avut un acord prenupțial atunci când s-au căsătorit în 2016. 

Conform Forbes, averea cântăreței este estimată în prezent la 150 de milioane de lire sterline. 

Potrivit unor surse, Adele a lucrat din greu la următorul său album și urmează să lanseze câteva melodii noi anul acesta. 

De asemea, ea și-a uimit fanii cu transformarea ei în ultimele șase luni. 

Un apropiat a dezvăluit: „Vorbește despre anul trecut ca fiind un an foarte dificil și  a mai spus că a crea muzică este o terapie pentru ea. Puteți spune că este pregătită să împărtășească acest lucru cu fanii săi. "

Viața bate vlogul - sez. 2, episodul 4: Alvarez, criza de identitate

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies