Cât costă verigheta lui Jennifer Lopez. Artista s-a căsătorit, în sfârșit, cu Benn Affleck

Cât costă verigheta lui Jennifer Lopez. Artista s-a căsătorit, în sfârșit, cu Benn Affleck
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 18 Iulie 2022
Data actualizare: 18 Iulie 2022
Jennifer Lopez s-a căsătorit și are o verighetă absolut spectaculoasă. Iată cât valorează bijuteria!

Jennifer Lopez este în culmea fericirii, după ce a ajuns în fața altarului alături de bărbatul pe care îl iubește necondiționat, Benn Affleck. Cei doi s-au căsătorit în secret în acest weekend, făcând o ceremonie restrânsă, fără oameni din presă. Ulterior, s-au făcut publice fotografiile de la eveniment, în care se poate observa verigheta spectaculoasă purtată de artistă.

Artista internațională a primit inelul în luna aprilie, atunci când soțul ei a cerut-o în căsătorie. Acesta valorează mult mai mult decât vechiul inel de logodnă, un diamant de culoare roz Harry Winston, care era estimat la 2,5 milioane de dolari. Acum, cântăreața are pe deget o bijuterie prețioasă extrem de rară, un diamant verde de 8.5 karate.

CEO-ul The Diamond Pro, Mike Fried, a fost cel care a analizat prețioasa bijuterie. Astfel, valoarea inelului este de aproximativ 10 milioane de dolari.

„Un diamant verde de această mărime este incredibil de rar și ar depăși valoarea inelului lor de logodnă anterior. Aș aprecia bijuteria ca fiind cu mult peste 5 milioane de dolari. Chiar poate să ajungă la peste 10 milioane de dolari”, a spus Mike Fried pentru Page Six Style. 


Sursă foto: Arhivă ProTV
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies