Cât plătește Selly pentru noul apartament, unde s-a mutat alături de iubita sa?

Cât plătește Selly pentru noul apartament, unde s-a mutat alături de iubita sa?
Citeste mai mult despre: Selly, apartament, iubita,
Data publicarii: 30 Septembrie 2021
Data actualizare: 30 Septembrie 2021
Selly s-a mutat într-un apartament de lux alături de Smaranda, iubita sa, iar ulterior le-a împărtășit fanilor ce sumă plătește pentru chirie!
Se pare că unele probleme avute la fosta locuinţă l-au făcut pe Selly să se simtă în pericol, așa că a decis să se mute. A căutat un spaţiu mult mai mare, dar primitor, dotat cu toate facilitățile.
 
Cei doi s-au mutat într-un cartier de lux, aflat în apropiere de Pădurea Băneasa. Cât despre preţul chiriei, depășește cu mult posibilitățile multora chiar și de a...visa. Dacă pentru fostul apartament Selly plătea 850 de euro, acum prețul este de 2.000 de euro.


 
Pentru Cancan, acesta a declarat despre noua locuință: 
 
”Este un apartament cu trei camere. O să fie refăcut aproape totul pe aici. Este mai spațios decât unde stăteam înainte. Bine… și prețul este mult mai mare. Foarte multă verdeață.

Suntem înconjurați de pădure. (…) Așa o împac și pe Smără, pentru că este în natură, așa cum îi place ei și nu este nici foarte departe de București. Sper că vă place noul apartament în care stau. La 2.000 de euro chiria… nu aveți ce să spuneți altceva.

M-am mutat de la 850 de euro la 2.000 de euro. Este ceva de plătit, însă cel mai important este că e foarte serios din punct de vedere al securității”, a spus Selly.

FOTO: SELLY INSTAGRAM 

Vezi și VIDEO:


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies