Ce face Olivia Steer în izolare: „Mintea nu-mi mai hoinărește și nu mai macină gânduri negative

Ce face Olivia Steer în izolare: bdquo;Mintea nu-mi mai hoinărește și nu mai macină gânduri negative
Citeste mai mult despre: Olivia Steer, coronavirus, dans, izolare,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 31 Martie 2020
Data actualizare: 31 Martie 2020
Olivia Steer respectă sfatul autorităților în ceea ce privește distanțarea socială și a găsit o metodă perfectă pentru a face față izolării la domiciliu.

Adepta unui stil de viață nonconformist, Olivia Steer crede că fiecare poate trece peste această perioadă dificilă dacă identifică acele lucruri care îmbunătățesc calitatea vieții în condiții de izolare. Pentru ea, salvarea vine din partea dansului.

Sînt studii clinice care arată că dansul îmbunătățește calitatea vieții și descrește simptome ca anxietatea. Izolarea socială, se știe, predispune la depresii, dar, iată!, dansul le previne. Încerc să transform fiecare activitate casnică în pași de dans/mișcări de balet, pe muzică. Ca urmare, mintea nu-mi mai hoinărește și nu mai macină gînduri negative, iar corpul se mișcă liber, chiar și într-un metru pătrat”, dezvăluie Olivia Steer pe Instagram.

Fosta realizatoare TV a postat și un filmuleț în care ne arată că se mișcă în pași de dans și atunci când calcă rufe sau face alte activități casnice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Steer (@oliviasteer) on


Fotografii: Olivia Steer Facebook/PRO TV

Vezi și VIDEO: Viața bate vlogul - sezonul 2, episodul 1
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies