Ce face și cum arată Oana Radu la 9 luni după moartea partenerului ei! Artista a slăbit și este îndrăgostită din nou

Ce face și cum arată Oana Radu la 9 luni după moartea partenerului ei! Artista a slăbit și este îndrăgostită din nou
Citeste mai mult despre: Oana Radu, iubit oana radu,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 04 Iunie 2020
În luna septembrie a anului trecut, Oana Radu trecea printr-o dramă fără margini: Alin, iubitul ei, a murit la câteva săptămâni după ce a fost atacat și incendiat în scara blocului în care locuia.

După patru luni în care a suferit și a lansat o piesă dedicată fostului ei partener decedat, Oana Radu și-a reluat activitățile obișnuite și chiar a intrat într-o nouă relație. Din păcate pentru ea, artista a fost pusă la zid de fani și de apropiați, deoarece bărbatul în brațele căruia și-a găsit alinarea este nimeni altul decât Cătălin, antrenorul ei de fitness, pe care îl știa de foarte mulți ani și are îi era foarte apropiat.

Oana Radu și Cătălin petreceau mult timp împreună și atunci când cântăreața era într-o relație cu Alin, iar cârcotașii afirmau la începutul acestui an că pare că artista abia aștepta ca iubitul ei să moară, pentru a putea începe o relație oficială cu antrenorul ei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Radu (@eusuntoanaradu) on

Au trecut 9 luni decând Alin a murit într-un mod șocant și aproximativ 5 luni de când Oana Radu iubește din nou, iar postările artistei de pe rețelele de socializare arată că aceasta a lăsat în spate toate dramele prin care a trecut și pare mai fericită ca niciodată.

În cele mai recente fotografii pe care le-a postat, cântăreața în vârstă de 26 de ani apare îmbrăcată sumar și afirmă că face tot posibilul să aibă un trup cât mai fit. „Corp în curs de transformare”, a scris Oana Radu în dreptul unei imagini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Radu (@eusuntoanaradu) on

Pentru a le demonstra tuturor că se simte bine în pielea ei, cântăreața chiar a postat o fotografie în care apare într-un body peste care are doar o cămașă desfăcută, imaginea adunând mii de like-uri de la internauți.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Radu (@eusuntoanaradu) on

foto: Instagram Oana Radu

Vezi și: Facem Level – episodul 5: Raku Game Station a fost ciuruit de gloanțe trase prin pereți în Call of Duty Mobile

FULLSCREEN
Ce face și cum arată Oana Radu la 9 luni după moartea partenerului ei! Artita a slăbit și este îndrăgostită din nou
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies