Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger, decizie șoc în legătură cu relația lor: „Ne păstrăm până la nuntă”

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger, decizie șoc în legătură cu relația lor: bdquo;Ne păstrăm până la nuntă
Unul dintre cele mai spumoase cupluri din lumea mondenă, Chirs Pratt și Katherine Schwarzenegger, au depus un „jurământ” de castitate. Cei doi au afirmat că nu vor face sex decât după ce se vor căsători.

Două persoane extrem de religioase, actorul din „Gardienii Galaxiei” și fiica lui Arnold Schwarzenegger au declarat recent că nu nu vor să strice relația pe care o au. Cei doi și-au jurat credință unul altuia și au ales să nu întrețină relații sexuale decât după ce se vor căsători. Dacă lucrurile între ei vor funcționa și fără sex, înseamnă că relația lor este serioasă, au declarat surse din anturajul lor. Cei doi formează un cuplu de doar câteva luni și nu au precizat când plănuiesc să devină soț și soție.

În iulie 2018, actorul din „Gardienii Galaxiei” și „Jurassic World: Fallen Kingdom”, a început să se întâlnească cu fiica lui Arnold Schwarzenegger, Katherine (28 de ani). Cei doi au fost văzuți împreună de „Ziua Tatălui”, pe o bancă dintr-un parc din Santa Barbara, California. Însă, prima lor întâlnire s-a consumat cu două luni înainte de acest episod, iar cea care i-a pus în legătură a fost mama lui Katherine, Maria Shiver.

Cei doi s-au plăcut din prima și au început să se vadă zilnic. Surse din aturajul lor spun că actorul și noua lui iubită sunt mai îndrăgostiți decât și-ar putea imagina cineva. Ei merg împreună la biserică, iar în această imagine au fost suprinși pe 5 august 2018, după ce au ieșit de la slujba de la biserică.

Chris Pratt (39 de ani) a fost căsătorit vreme de opt ani cu actrița Anna Faris (41 de ani). Cei doi au împreună un băiat de șase ani, pe nume Jack, care a venit pe lume prematur. Actorul a declarat că fiul lor a crescut normal, până la urmă, datorită faptului că el și soția lui s-au rugat mult. În august 2017, Chris anunța că divorțează de Anna, separare care s-a realizat câteva luni mai târziu.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO