Cleopatra Stratan, decolteu de 17.000 de like-uri pe Instagam! Cum s-a fotografiat artista

Cleopatra Stratan, decolteu de 17.000 de like-uri pe Instagam! Cum s-a fotografiat artista
Citeste mai mult despre: Cleopatra Stratan, Instagram,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 17 Decembrie 2020
Data actualizare: 19 Decembrie 2020
Este cunoscută de toată țara încă de când era doar o fetiță și avea 3 ani, însă în acest an Cleopatra Stratan a devenit femeie: a făcut 18 ani și a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, Edward Sanda.

Schimbarea artistei este una radicală și văzută cu ochi buni de cei mai mulți fani, însă există și internauți care o pun la zid pe Cleopatra Stratan, din cauza fotografiilor pe care le postează pe Instagram. Spre exemplu, zilele trecute a ales să le arate fanilor cum îi stă într-o ținută neagră, cu un decolteu adânc.

„Ce frumusețe”, „Ești superbă” și „Mare doamnă în devenire” au sunat cele mai multe comentarii din dreptul imaginii care a adunat peste 17.000 de like-uri. Însă unii fani nu au fost de acord cu modul în care s-a fotografiat Cleopatra Stratan: „Bună ziua. Îmi permiteți, vă rog, să-mi expun, și eu, părerea. Îmi pare rău de ceea ce văd. În loc să dați dovadă de exemplu pentru fetițele mai mici care vă urmăresc, prin a fi o fată cumsecade, vedetă care nu se dezbracă pentru a atrage atenția publicului, a fanilor, eu văd contrariul. E important să aveți decență, valori morale și principii solide. Dar e viața dvs. personală și e alegerea dvs. să decădeți. Sărbători fericite și aveți grijă de sufletul dvs. Cu respect”.

foto: Instagram Cleoaptra Stratan

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies