Cum arată fiica lui Eminem la 26 de ani. Hailie seamănă perfect cu tatăl ei

Cum arată fiica lui Eminem la 26 de ani. Hailie seamănă perfect cu tatăl ei
Citeste mai mult despre: Eminem, fiica lui Eminem, Hailie Jade Scott,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 05 Septembrie 2022
Data actualizare: 05 Septembrie 2022
Eminem este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică rap din toate timpurile. Acesta a reușit să creeze atât o carieră impresionantă, cât și o familie absolut superbă. Iată cum arată cum, la 26 de ani, fiica lui, Hailie!

Eminem, pe numele lui real Marshall Mathers, a reușit să facă furori cu muzica lui, strângând în jurul său o comunitate care îl apreciază și îl respectă necondiționat. Dacă din punct de vedere muzical a avut un adevărat succes, pe plan emoțional lucrurile au fost puțin mai complicate. Cântărețul a fost căsătorit cu Kimberly Scott din anul 1999 și până în 2001, atunci când au divorțat. Ulterior, în 2006 s-au recăsătorit, însă căsnicia a durat doar 3 luni. Din relația lor a rezultat frumoasa Hailie Jade Scott, care face furori pe rețelele de socializare.

În trecut, mai multe fotografii cu Hailie și tatăl ei au devenit virale pe rețelele de socializare. La acea vreme, tânăra era doar un copil, pe care Eminem îl ținea în brațe. Acum, aceasta are 26 de ani și este de o frumusețe rară. 


Sursă foto: Hailie Jade/Instagram

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies