A renunțat la numele tatălui său, dar vor juca împreună într-un film. Cum arată Micheál Richardson, fiul lui Liam Neeson

A renunțat la numele tatălui său, dar vor juca împreună într-un film. Cum arată Micheál Richardson, fiul lui Liam Neeson
Sursa FOTO: Getty Images
Autor: Redactia
Data publicarii: 06 Iulie 2020
Data actualizare: 06 Iulie 2020
Puțini sunt cei care știu că Liam Neeson are doi baieti. Pe Micheál Richardson, de 25 de ani, si Daniel Neeson, în vârstă de 23 de ani. Dincolo de faptul ca ambii îi seamană extrem de mult, unui dintre ei a decis chiar să îi calce pe urme celebrului actor.

Liam Neeson joacă alături de fiul său, Micheál Richardson, în filmul de debut al regizorului James D’Arcy, intitulat "Made in Italy".

Producția "Made in Italy" spune povestea emoționantă a lui Robert, un boem artist londonez, și a fiului său, Jack, care își confruntă trecutul în timp ce încearcă împreună să repare o veche casă de familie, rămasă moștenire de la soția lui Robert, undeva în superba Toscana. Jack își propune ca apoi să vândă proprietatea.

"Made in Italy" va avea premiera în cinematografe și pe platformele VOD începând cu data de 7 august.

Cuplul tată-fiu joacă în acest lungmetraj alături de Lindsay Duncan și Valeria Bilello, iar producătorii filmului sunt David Campos Pavoncelli, Pippa Cross, Sam Tipper-Hale și Alessandro Mascheroni. 

"James D’Arcy a luat legătura cu mine prin agentul meu englez care mi-a spus: <<Ascultă, cred că ar trebui să citești asta, are ceva special>>. Am făcut-o și cumva m-am îndrăgostit de scenariu", a povestit Liam Neeson.

"A fost cumva destinul, am simțit că trebuie să fac acest film", a mai declarat Liam.

Sursa FOTO: Profimedia Images

Aflat la început de carieră, Micheál Richardson preferă să își construiască singur drumul în domeniul artistic. Deși și-ar fi consolidat mult mai ușor cariera în cetatea filmului, Micheal Richardson nu dorește să folosească numele tatălui său pentru a se promova.

Această decizie a fost luată de Richardson deoarece tânărul actor și-a dorit să își onoreze mama, pe actrița Natasha Richardson, care a murit în 2009, după ce a suferit o puternică lovitură la cap în urma unui accident la schi. Richardson avea 13 ani când Natasha a murit la doar 45 de ani. Sursa FOTO: Getty Images / Micheál și Joely Richardson


Vezi și -> Întrebarea Mesei Rotunde - Cristina Almășan: „Aș face sex cu Denis, The Motans”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!