Cum arată Nicoleta Luciu la 40 de ani, după ce a apelat la terapia vampir?

Cum arată Nicoleta Luciu la 40 de ani, după ce a apelat la terapia vampir?
Citeste mai mult despre: Nicoleta Luciu, fotografii, terapie vampir,
Data publicarii: 22 Februarie 2021
Data actualizare: 03 Mai 2021
A împlinit 40 de ani în septembrie anul trecut, dar demonstrează că 40 este noul 20!              

Mai mult, arată cel puțin la fel de bine ca atunci când s-a lansat! Secretul ei? L-a împărtășit si cu fanii de pe Instagram: terapia vampir.


 

 

După cum ea însăsi spune, terapia PRP sau terapia vampir cu plasma autologă bogată in trombocite,  este un tratament în domeniul regenerarii pielii prin forțe proprii și care presupune recoltarea propriului sânge, procesarea și reinjectarea în piele. Terapia stimulează repararea celulară, stimulează sinteza de colagen și creșterea firelor de păr.


Paula Chirilă, Lili Sandu și Cristina Cioran sunt vedete di România care se pare că au apelat cu încredere la acest tratament și se pare că au fost încântate. De cealaltă parte a baricadei, Km Kardashian a spus că nu ar mai face așa ceva. Chiar a scris pe pagina ei:

„Acum câțiva ani, am auzit de o ”terapie vampir”, și am fost foarte intrigată. A fost foarte greu și dureros pentru mine. Sincer, a fost cel mai dureros lucru pe care l-am simțit vreodată! Este singurul tratament pe care nu l-aș mai repeat.”

Cu toate acestea, ea însăși a recunoscut că nu a putut urma indicațiile medicului de a lua analgezice înainte, pentru a preveni eventuala durere, pentru că era însărcinată.

Vezi și:

Olimpiada mămicilor - Importanța recoltării celulelor stem la nașterea copilului


FOTO: NICOLETA LUCIU INSTAGRAM/PRO TV
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies