Cum arată perfecțiunea pentru Cabral

Cum arată perfecțiunea pentru Cabral
Citeste mai mult despre: Cabral, Cabral copii, Cabral familie,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 12 Iulie 2022
Data actualizare: 12 Iulie 2022
Cabral a postat pe rețelele de socializare o fotografie absolut uimitoare alături de cei doi copii ai săi și ai Andreei Ibacka, Namiko și Tiago. Iată imaginea care a strâns mii de like-uri pe rețelele de socializare!

Cabral este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România. Acesta nu doar că a construit o carieră impresionantă în televiziune, ci a reușit să creeze o familie absolut superbă. El și Andreea Ibacka sunt extrem de fericiți împreună, alături de cei doi copii ai săi, Namiko și Tiago. Vedeta mai are o fiică dintr-o relație anterioară, Inoke, cu care păstrează legătura în permanență. 

Recent, prezentatorul a publicat pe rețelele de socializare o fotografie absolut superbă, în care apare alături de cei doi copii ai săi, menționând în descrierea imaginii faptul că fiica lui cea mare este la facultate. Mai mult decât atât, Cabral a descris cum arată perfecțiunea pentru el.


 

„Cu Namiko - Zdrăngănito și Tiago - Pofticiosu'. Inoke la facultate... așa că mai mult pe Whatsapp și Skype. Si cumva fix ca în poza asta arată 2/3 de perfecțiune pentru mine. @Andreea Ibacka ❤️❤️❤️”, a scris el pe Facebook.

Sursă foto: Cabral/Facebook
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies