Dan Chișu, despre cum a dat-o afară din restaurant pe Pink: „Și ce dacă e Pink?”

Dan Chișu, despre cum a dat-o afară din restaurant pe Pink: bdquo;Și ce dacă e Pink?
Dan Chișu a fost invitatul lui Cosmin Nedelcu - Micutzu pe YouTube. FOTO: M.C.N. Podcast
Citeste mai mult despre: Dan Chisu, Cosmin Nedelcu, Micutzu, Pink,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 20 Ianuarie 2020
Data actualizare: 20 Ianuarie 2020
Actorul și regizorul român Dan Chișu a povestit amuzat în ce ipostază a cunoscut-o pe Alecia Beth Moore, cunoscută în lumea muzicală sub numele de Pink.

O carte n-ar fi suficientă pentru a cuprinde toată activitatea profesională a lui Dan Chișu, un actor care a deschis multe drumuri în film, publicitate, comedie și chiar bucătărie.

Regizor și producător de film, Dan Chișu este inițiatorul unei mișcări de „coagulare” a actorilor români de stand-up comedy. Cafe DeKo este spațiul creat de acesta pentru spectacolele de stand-up ale comedianților pe care îi știe azi toată țara: Bobonete, Teo, Vio, Costel, Văncică, Bordea, Natanticu și alții.

Însă, Dan Chișu a fost și patron de restaurant, la începutul anilor 2000, Atunci deținea localul Esperanto, din zona Piața Romană din București. Restaurantul era frecventat chiar și de vedete internaționale, atunci când, dintr-un motiv sau altul, ajungeau în Capitală.

Printre ele s-a aflat și cântăreața Pink, pe care Chișu a dat-o afară sub pretextul că localul lui „are dreptul de a-și selecta clientela”. 

„Cum a venit Pink la restaurant? A apărut într-o zi la o dubiță din aia de la PRO TV și a venit o gagică, în trening și cu niște papuci de casă cu doi ursuleți din ăia, doi motănei. M-am uitat la ea și am zis: Îmi pare rău, nu se poate, nu e ținuta corespunzătoare. A venit cineva de la PRO TV și a zis: Măi, nu știi cine e? E Pink. Și ce dacă e Pink, poate să fie și Grimm. Nu poate să intre în pijama”, a dezvăluit Chișu în cadrul unui nou episod din seria M.C.N. Podcast a lui Micutzu. 

Dan Chișu (64 de ani) a jucat în filme precum Senatorul Melcilor, Asfalt Tango și Faimosul paparazzo. În 2010 a debutat ca regizor, cu lungmetrajul WebSideStory.

La jumătatea anilor ’90 s-a implicat în organizarea unui eveniment care debutase în Europa, Noaptea devoratorilor de publicitate. Imaginat de cinefilul Jean-Marie Boursicot, evenimentul a fost produs în România de Dan Chișu. Anul acesta, evenimentul va ajunge la cea de-a 25-a ediție.

Fotografii: Agerpres/M.C.N. Podcast
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies