Daniel Onoriu, scrisoare de dragoste pentru Isabela, din arest: „Cum să trăiesc eu fără tine?”

Daniel Onoriu, scrisoare de dragoste pentru Isabela, din arest: Cum să trăiesc eu fără tine?
Citeste mai mult despre: Daniel Onoriu, arest, scrisoare de dragoste,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 14 Noiembrie 2022
Data actualizare: 14 Noiembrie 2022
Daniel Onoriu a încălcat ordinul de protecție pe care fosta lui soție, Isabela, l-a cerut autorităților. Pilotul s-a apropiat la o distanță mai mică de 300 de metri de femeie, apoi s-ar fi auto-denunțat, a fost supus procedurilor legale, iar Poliția Română a luat o decizie: 30 de zile de arest preventiv. 

Vestea conform căreia Daniel Onoriu și Isabela vor divorța a uimit întreaga țară! După 6 ani de relație și clipe grele trăite în doi, pilotul a decis să pună capăt relației și să înceapă o nouă viață, fără partenera lui. Totuși, deși în primă instanță și-a dorit acest lucru, ulterior a realizat că a făcut o greșeală, dar a fost prea târziu. Isabela a cerut un ordin de protecție împotriva bărbatului deoarece, după cum spune chiar ea, se temea pentru viața sa. Acum, Daniel Onoriu încearcă să o recucerească pe femeia care i-a fost alături, însă a reușit doar să obțină un arest preventiv!

„La data de 11 noiembrie 2022, au fost continuate cercetările în cauză, bărbatul fiind condus la audieri, iar din probatoriul administrat, a rezultat că acesta a încălcat în repetate rânduri ordinul de protecție.

Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcare a ordinului de protecție, amenințare și violare de domiciliu.

În cursul acestei zile, instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile', se arată în comunicatul emis de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Daniel Onoriu, deși a fost arestat pentru încălcarea ordinului de protecție, amenințare și violare de domiciliu, continuă să spere la o împăcare cu soția lui. Potrivit surselor CANCAN, acesta ar fi redactat și o scrisoare pentru Isabela:

„Sunt arestat. Gândurile mele le scriu de la Secția 5 Poliție. Sunt asistat de avocații mei și urmează să fiu în fața unui procuror care va decide dacă voi fi arestat sau nu. Isabela mea frumoasă mi-a făcut plângere și a obținut ordin de restricție de a nu mă apropia la 300 de m de ea. Soția mea, iubirea vieții mele, aveam visuri împreună. Urma să facem hotel împreună. Urma să facem copii împreună. Urma să primim milioane de euro (știi tu de unde). Te-am cunoscut pe Facebook, m-am îndrăgostit de tine cumplit de tare încât te-am luat de nevastă a doua zi. Îți aduci aminte de noi? (…)

Azi, am viață, dar am viață degeaba, cum să trăiesc eu fără tine? Ești o femeie curată, o femeie sinceră, care nu a stat niciodată cu mine din interes, iar din acest motiv te iubesc din toată inima mea (…)”, o parte din scrisoarea pe care Daniel Onoriu i-a trimis-o Isabelei.

După aceste gânduri, Daniel a notat și: „Eu nu te mai caut, nu mai insist să ne împăcăm și te rog să te rogi iar la Dumnezeu să nu fiu închis”.

Sursă foto: Daniel Onoriu/Facebook, Arhivă ProTV

VEZI ȘI VIDEO:

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies