Dragoș Bucur, mândru de succesele fiicei sale de 15 ani. „Sofia este un copil deosebit”

Dragoș Bucur, mândru de succesele fiicei sale de 15 ani. Sofia este un copil deosebit
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 27 Octombrie 2021
Data actualizare: 27 Octombrie 2021
Îndrăgitul actor şi prezentator tv Dragoș Bucur, care s-a alăturat recent echipei „Românii au talent”, este un familist convins. Tatăl a trei copii, Dragoș le-a insuflat dragostea pentru cinematografie.

Într-un interviu recent, pentru TV Mania, Dragoș Bucur povestește cum se descurcă din postura de tată de adolescentă:

„Partea bună cu adolescența copiilor este că nu vine dintr-o dată, au timp să se obișnuiască cu schimbările și părinții, nu doar copiii! Sofia este un copil deosebit și un real ajutor pentru mine și Dana, a contat foarte mult pentru noi în perioada asta aglomerată că deja este adolescent și nu copil”.

Sofia le calcă pe urme părinților săi talentați. Ea este pasionată de lumea filmului și deja a câștigat un premiu important în domeniu. 

În urmă cu trei ani, Dragoș și Sofia au început să scrie scenariul unui serial tv, unde cei doi sunt protagoniști. Primele scene, au fost filmate într-un cadru spectaculos din Delta Dunării. În 2020, serialul „Delta Neagră” a câștigat Marele Premiu al Festivalului de Film de la Sarajevo. 

„Ce poate fi mai frumos pentru un părinte decât să fie depășit de copiii lui?! Nu vreau să supăr pe cei care nu au copii, dar este aproape imposibil să explici ce simte un părinte cuiva care încă nu este sau nu își dorește să fie, bucuria pe care o simți la fiecare realizare a copiilor tăi, fie că este vorba de primul pas, cățăratul în copac, răspunsul corect la un exercițiu sau un premiu”, spune Dragoș Bucur. 

Sursă foto: Instagram/ dana nalbaru

Vezi și: Cum să te costumezi de Halloween


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies