Ed Sheeran va deveni tată în această vară, după ce a ținut sarcina soției secretă

Ed Sheeran va deveni tată în această vară, după ce a ținut sarcina soției secretă
Ed Sheeran și Cherry Seaborn la un meci de fotbal al echipei Ipswich Town. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data: 12 August 2020
Ed Sheeran și soția lui, Cherry Seaborn, au muncit la un copil în timpul carantinei dictate de pandemia de coronavirus. Cei doi au ținut secretul sarcinii.

Artistul britanic în vârstă de 29 de ani va deveni tată în vara acestui an, scrie The Sun. Soția lui, Cherry Seaborn (28 de ani), este deja în utimul trimestru de sarcină și e în culmea fericirii la gândul că va fi mamă.

Ed Sheeran, artistul cu cele mai mari încasări din muzică în 2019, a luat o pauză în cariera lui în decembrie 2019. Britanicul anunța atunci că vrea să se liniștească puțin, după ani întregi de turnee istovitoare, și să se dedice familiei.

O sursă din anturajul lor susține că cei doi soți și-au petrecut mare parte din timp în izolare, la reședința lor din Suffolk. 

Carantina a fost scuza perfectă pentru a nu fi văzuți, dar lucrurile au evoluat și emoția a crescut, astfel încât au început să spună prietenilor și familiei. Fac ultimele pregătiri la ei acasă, iar copilul este așteptat în această vară”, a declarat un apropiat, conform ziarului britanic.

Ed Sheeran și-a cunoscut actuala soție încă din liceu, însă între ei nu s-a legat nimic, deoarece au luat-o pe drumuri diferite în viață. S-au reîntâlnit în 2015 și au început o relație. În ianuarie 2018, artistul anunța pe Instagram că s-a logodit cu Cherry Seaborn „chiar înainte de Anul Nou”.

Nunta a avut loc înainte de Crăciunul din 2018, în mare secret. Nici o celebritate nu a fost invitată la eveniment, care s-a ținut la reședința lui Sheeran din Sufolk.   

Cherry Seaborn este Technology and Digital Risk Manager la compania  Deloitte, iar în facultate a fost o mare jucătoare de hochei de câmp. Azi, își însoțește soțul la meciurile echipei de fotbal Ipswich Town.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Cum a fost pentru Cabral să se întoarcă pe platourile de filmare după o pauză de mai bine de trei luni


 
FULLSCREEN
Ed Sheeran va deveni tată în această vară, după ce a ținut sarcina soției secretă
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO