Final de drum pentru Pepe și soția lui! Raluca Pastramă a decis să divorțeze de artist

Final de drum pentru Pepe și soția lui! Raluca Pastramă a decis să divorțeze de artist
Citeste mai mult despre: Pepe, divort, pepe divorteaza, Raluca Pastrama,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 03 Noiembrie 2020
Data actualizare: 03 Noiembrie 2020
De aproximativ opt ani, Pepe și Raluca Pastramă formau un cuplu și părea că se iubesc în continuare la fel de mult ca în prima zi.

Cei doi au împreună două fetițe, însă în a doua zi a lunii noiembrie, Pepe a decis să facă un vlog pe YouTube prin care anunța că nu mai locuiește în aceeași casă cu Raluca și că ea a decis ca mariajul lor să ajungă la final.

„Vreau să fac un anunţ extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, totodată, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Mai exact, vom divorţa în curând. Este o decizie asumată. Mai exact, nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi multete încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu vrem să fie acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Noi știm mai bine ce e în familia noastră, cât de frumos a fost, cât de încercată a fost relația noastră, cât de mult am crezut în ea și cum s-a terminat. Și vrem să avem o relație civilizată în continuare, pentru copiii noștri. Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, nu există un motiv real. Dar, dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul. Dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm foarte bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca. Avem o comunicare perfectă, nu ne vom certa niciodată. Știm exact ce am decis și sunt deciziile noastre”, a spus Pepe pe YouTube.

foto: YouTube Pepe; Instagram Raluca Pastramă

Vezi și: Pui cu spanac și chipsuri de păstârnac
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies