Imagini speciale din casa Ancăi Serea și a lui Adi Sînă: în așteptarea lui Moș Nicolae

Imagini speciale din casa Ancăi Serea și a lui Adi Sînă: în așteptarea lui Moș Nicolae
Citeste mai mult despre: Anca Sina Serea, Adi Sina, copii, familie,
Data publicarii: 07 Decembrie 2020
Data actualizare: 07 Decembrie 2020
Cu șase copii și doi părinți, în casa Ancăi Serea și a lui Adrian Sînă, Moș Nicolae chiar a avut de lucru!  

Adrian chiat a numărat într-un video publicat pe Facebook cizmulițele care așteptau cadourile! Evident, încălțărie nu se mai terminau. Artistul a surprins și momentele de așteptare ale Moșului, dar și atmosfera plină de căldură din familia lui.

Cu această ocazie, evident, fanii au putut vedea și imagini speciale din casa unde trăiește una dintre cele mai numeroae familii din showbiz. 


 

Anca Serea a vorbit pe blogul ei, voios.ro, despre provocările pe care le are în a menține o familie cu 6 copii și o căsnicie de 9 ani, la care continuă să numere:
 
“Nu e grea în sens rău, ci în sensul că ambii parteneri trebuie să facă eforturi constante pentru a întreține flacăra iubirii și a menține un echilibru în relație. Sunt împreună cu Adi de 9 ani și uneori ni se pare că a trecut o viață (…)
De ce este greu? Pentru că îți dorești să petreci timp de calitate cu soțul tău, omul tău drag, dar nu reușești. Și nu se întâmplă din vina voastră. De multe ori copiii vin pe primul plan, apoi joburile. Mai este greu și când avem păreri diferite asupra unui subiect și nu găsim nicio cale de a cădea de acord”, a spus Anca Sere ape blogul ei, voios.ro


PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA MATERIALE SPECIALE:FOTO: ANCA SÎNĂ SEREA FACEBOOK
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies