În anii ’90 toate adolescentele visau la el. Cum arată în prezent Lucian Viziru, la 6 ani de când a părăsit România

În anii rsquo;90 toate adolescentele visau la el. Cum arată în prezent Lucian Viziru, la 6 ani de când a părăsit România
Citeste mai mult despre: Lucian Viziru, 2019, Germania,
Autor: Redactia
Data publicarii: 23 Decembrie 2019
Data actualizare: 23 Decembrie 2019
În anii ’90, Lucian Viziru era idolul adolescentelor. Alături de trupa Gaz pe Foc, aduna la concertele mii de tinere, care știau pe dinafară versurile cântecelor sale. După Gaz pe Foc, Lucian s-a făcut remarcat și ca actor de telenovele: a jucat în “Lacrimi de iubire”, “Regina” sau “Inimă de Țigan”.

Viața din showbiz-ul autohton nu l-a mai mulțumit pe Lucian, care în urmă cu mai bine de 6 ani a părăsit România. S-a mutat împreună cu soția și băiețelul său în Germania, acolo unde a luat-o de la zero. Deși acum are o situație materială bună, câștigându-și existența că antrenor de tenis pentru copii, în primii ani în Germania Lucian s-a zbătut că să își întrețină familia.

“În Germania am făcut foamea. Toată ziua mâncam o banană sau două până seara când ajungeam acasă”, spunea, în urmă cu câțiva ani, Lucian Viziru în emisiunea Oanei Turcu.

Tot atunci, Lucian a povestit cum banca a venit și i-a luat tot, după un împrumut de 100.000 de euro pe care nu l-a mai putut returna. Banii i-au trebuit pentru a-și opera tatăl de cancer.

Muncitor și un antrenor de tenis talentat, Lucian îi acum antrenează pe viitorii campioni ai Germaniei. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies