INNA, colaborare surprinzătoare cu Eva Longoria. Actrița, vrăjită de muzica româncei

INNA, colaborare surprinzătoare cu Eva Longoria. Actrița, vrăjită de muzica româncei
Autor: Dan Brumar
Data: 20 Mai 2019
INNA a dat lovitura pe micile ecrane în SUA, deși nu se aștepta la acest lucru. Actrița Eva Longoria a fost impresionată de muzica ei și i-a pus imediat un contract în față.

Eva Longoria (44 de ani) este deja o mare actriță, însă din 2010 activează și ca producător de film. Starleta americană semnează producție serialului de televiziune Grand Hotel, care va avea premiera în SUA la jumătatea lunii iunie a acestui an. Ea a fost impresionată de muzica cântăreței din România, pe care a văzut-o în topurile de peste Ocean.

Eva Longoria a ales piesa Tu manera, al patrulea single de pe albumul Yo al româncei, pentru coloana sonoră a serialului.

INNA a distribuit pe contul ei de Instagram un fragment al piesei, care face parte din cel de-al șaselea ei album de studio, în care anunță colaborarea cu Eva Longoria.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna) on


Românca e foarte încântată de faptul că e în topuri în SUA și că a atras atenția unei mari actrițe. Piesa Tu manera, care a fost scrisă chiar de artistă, a ajuns la peste 24,3 milioane de vizualizări pe YouTube din lua martie și până azi. E de așteptat ca interesul pentru ea să crească odată cu această colaborare inedită cu Eva Longoria.


Eva Longoria. FOTO: Getty Images

Albumul Yo a fost lansat la Roc Nation, casa de discuri a lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top din întreaga lume precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel și Willow Smith.

„Mă bucur să lansez albumul Yo, abia așteptam acest moment. După doi ani de muncă în studio, sunt onorată să prezint fanilor mei Yo și să-l lansez alături de un partener precum Roc Nation, o casă de discuri importantă la nivel internațional. Mulțumesc pentru susținere și încredere, mulțumesc Global Records pentru sprijin în toți acești ani. Sper ca Yo să bucure, să inspire, să încânte. Nu înceta niciodată să visezi!”, a spus INNA la începutul acestei luni.

FULLSCREEN
INNA, colaborare surprinzătoare cu Eva Longoria. Actrița, vrăjită de muzica româncei
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO