Ioniță de la Clejani: "Nu ne este ușor"

Ioniță de la Clejani: Nu ne este ușor
Data publicarii: 02 Iulie 2021
Data actualizare: 02 Iulie 2021
După ce Fulgy a fost internat la Obregia și s-a ales cu mai multe dosare penale, unul chiar imediat de la externare, familia Clejanilor trece prin presiuni mari.
Margherita a mărturisit că a apelat chiar la perfuzii de revitalizare la o clinică privată, iar Ioniță și Viorica fac tot ce pot ca să fie cât mai puțin afectați.  Asta în condițiile în care despre ei se scria de ceva vreme că se gândesc la divorț. Cu toate acestea, Ioniță a lămurit situația de la început, pentru a distruge zvonurile din fașă:
 
„Suntem triști din cauza situației cu care ne confruntăm, nu ne este ușor. Plus că nu avem nici concerte. Nu este adevărat ce se spune că eu și Viorica divorțăm. Clejanii au fost tot timpul un subiect bun pentru public”, a declarat Ioniță de la Clejani, pentru Impact.ro.

Nu se știe în ce măsură își soluționează Clejanii problemele emoționale, cert e că cel puțin situația concertelor devine mai bună. Odată cu ridicarea restricțiilor, cei doi au ocazia să se întoarcă să cânte și să își rezolve treptat situațiile dificile. 

FOTO: FACEBOOK VIORICA ȘI IONIȚĂ DIN CLEJANI

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe  voyo.ro

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA FACEM LEVEL
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies