Ionuț Dolănescu pleacă la mii de kilometri depărtare de România din cauza coronavirusului

Ionuț Dolănescu pleacă la mii de kilometri depărtare de România din cauza coronavirusului
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 21 Septembrie 2021
Data actualizare: 21 Septembrie 2021
Ionuț Dolănescu a luat o decizie curajoasă! Artistul este hotărât să plece din România, îngrijorat de faptul că pandemia de coronavirus va reveni în forță. Cântărețul nu va părăsi țara singur, ci însoțit de membrii familiei sale.  

Pandemia de coronavirus este departe de a lua sfârșit, iar numărul cazurilor pare să crească de la o zi la alta. Ionuț Dolănescu se teme că o noua carantină totală i-ar da planurile peste cap, așadar a luat o hotărâre radicală: aceea de a pleca din țară. 

“Decizia mea este aproape luată. Dacă ne aşteaptă o nouă perioadă de stat în casă, atunci îmi iau soţia şi copiii şi mă întorc în Statele Unite. Voi îmbina utilul cu plăcutul, fiindcă oricum am acolo nişte proprietăţi de a căror stare de lucru trebuie să mă mai interesez şi eu.

Am vorbit deja cu nişte amici de acolo şi situaţia e mult mai relaxată. Inclusiv autorităţile par ceva mai relaxate, dar şi oamenii, în general. Am o casă în oraşul Orlando, dar şi alte proprietăţi. Iar Disneyland e destul de aproape, ca şi alte zone turistice, aşa că copiii nu vor duce lipsă nici de distracţie, nici de şcoală!”, a declarat Ionuț Dolănescu.

Vezi și: Outfitul perfect la Untold!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies