Irina Rimes, angajat sub acoperire! Cum și-a surprins artista fanii

Irina Rimes, angajat sub acoperire! Cum și-a surprins artista fanii
Autor: Iulian Ioncea
Data: 26 August 2020
Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe din România. Un artist complet, ea știe cât de importantă este interacțiunea cu fanii și nu ratează niciun astfel de moment.

Așadar, după ce a livrat în urmă cu două săptămâni câteva dintre albume sale ascultătorilor săi, Irina Rimes a petrecut recent o zi întreagă în unele dintre magazinele în care se comercializează albumul #PASTILA și și-a surprins fanii: chiar ea a fost persoana de după tejghea. 

Citește și

„În urmă cu două săptămâni am fost curier și mi-a plăcut. De data asta am vrut să văd cum e să stau la tejghea și să trec albumul #Pastila pe la casa de marcat. Desigur, n-am putut să mă opresc aici. Aș vrea să vă povestesc despre cum a fost, dar o fac degeaba, mai bine vă uitați peste acest material. Dar cred că încep să fac vlogging”, a spus Irina Rimes.

Pe 1 iunie, Irina Rimes a lansat primul album trap din carieră, care conține 10 piese și colaborări inedite cu Amuly, Bruja și Nane. Albumul Pastila are o însemnătate aparte pentru Irina: reprezintă o nouă etapă în cariera sa și, totodată, o surpriză pentru toți cei care o urmăresc și-i ascultă muzica.

Albumul fizic poate fi găsit și pe shop.irinarimes.ro

Vezi și: ShARE ÎN BUCATE - Porc cu alune

FULLSCREEN
Irina Rimes, angajat sub acoperire! Cum și-a surprins artista fanii
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies