Jean Todt, despre Michael Schumacher: „A fost tratat încât să poată reveni la o viață normală”

Jean Todt, despre Michael Schumacher: bdquo;A fost tratat încât să poată reveni la o viață normală
Citeste mai mult despre: Michael Schumacher, Jean Todt,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 16 Decembrie 2020
În luna decembrie a anului 2013, Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi, în urma căruia viața acestuia și a celor din jurul său s-a schimbat total.

În ultimii șapte ani, foarte puține detalii legate de starea de sănătate a multiplului campion de Formula 1 au fost făcute publice, nicio fotografie cu Michael Schumacher nemaiapărând în public în această perioadă.

Citește și

Informațiile apărute în presă de-a lungul timpului au fost contradictorii, unele persoane afirmând că Michael Schumacher se simte bine, în timp ce alții au spus că multiplul campion nu va mai reveni niciodată la normal.

Potrivit celor de la Gazeta Sporturilor, care îi citează pe jurnaliștii de la thesportrush.com, Jean Todt, șef la Ferrari între 2004 și 2008, a oferit noi informații despre Michael Schumacher.

„Sunt foarte discret în această privință, deoarece știm că Michael Schumacher a avut un accident serios în 2013 și că, din păcate, a avut consecințe foarte grave. De atunci, a fost tratat astfel încât să poată reveni la o viață mai normală”, ar fi spus Jean Todt.

foto: Getty Images

Vezi și: The Artist Awards revine! În decembrie, la PRO TV

FULLSCREEN
Jean Todt, despre Michael Schumacher: „A fost tratat încât să poată reveni la o viață normală”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies