Kamara și-a dus fiul în Turcia pentru a 5-a intervenție cu celule stem. Cum se simte Leon și ce efect a avut intervenția

Kamara și-a dus fiul în Turcia pentru a 5-a intervenție cu celule stem. Cum se simte Leon și ce efect a avut intervenția
Citeste mai mult despre: Kamara, fiul lui,
Data publicarii: 23 August 2019
Data actualizare: 23 August 2019
Emoții mari pentru Kamara. Artistul și-a dus zilele trecute fiul în Turcia, la o nouă intervenție cu celule stem.

Autor: Dana Popa

Cântărețul și Leon urmează să se întoarcă azi în țară. Iată ce a declarat Kamara pentru protv.ro. 

Citește și: Video emoționant cu fiul lui Kamara. Micul Leon recită poezii și cântă, pe patul de spital

“Suntem bine, am fost în Turcia câteva zile. Am fost pregătiți pentru a 5-a intervenție cu celule stem, care a avut loc pe 22 august, pe 23 ne întoarcem (n.r.: azi). Leon este curajos, voios, super inteligent, așa cum și-a arătat progresele din ultima vreme. Din punct de vedere cognitiv este din ce în ce mai bine, este foarte atent la tot ce se întâmplă în jurul lui, comunică foarte bine, la kinetoterapie lucrează mult mai bine de atunci și drept urmare face progrese, unul dintre ele fiind acela că s-a ridicat și în fund singur.  

Se mișcă mult mai repede și când e vorba să se târască în patru labe, sunt semne bune din partea tuturor terapeuților lui care spun că tot ce facem îl ajută enorm. Intervențiile cu celulele stem l-au făcut mult mai comunicativ și mai deschis la progrese.  Continuăm să facem la București kinetoterapie, ergoterapie, a terminat injecțiile pe care le-a făcut timp de 3 luni, un tratament special, urmează  apoi în septembrie ce-a de-a 6-a intervenție și apoi o alungire de mușchi”, ne-a mărturisit Kamara, care pregătește noi proiecte muzicale pentru această toamnă, atât solo, cât și cu trupa AlbNegru. 

 Pentru cele 6 intervenții de care are nevoie Leon, Kamara trebuie să plătească în jur de 78.000 de euro. 

Fiecare dintre noi poate să-l sprijine pe Kamara să-și îndeplinească visul de a-și vedea copilul sănătos donând către Asociația Ensar Duman în contul:

RO37BACX 0000001712976001 – RON

RO10BACX 0000001712976002 - EUR

RO80BACX 0000001712976003 - USD




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!