Ce face Laurențiu Reghecampf în timp ce Anamaria Prodan îi aduce noi acuzații

Ce face Laurențiu Reghecampf în timp ce Anamaria Prodan îi aduce noi acuzații
Citeste mai mult despre: corina caciuc, Laurentiu Reghecampf,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 04 Octombrie 2022
Data actualizare: 04 Octombrie 2022
A trecut doar o săptămână de la scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, iar în acest moment lucrurile încep să se așeze. Dacă impresara continuă să îl atace pe fostul ei partener de viață, antrenorul de fotbal a ales să stea mult mai departe de conflict și mult mai aproape de familia lui!

Anamaria Prodan continuă să arunce săgeți către fostul ei partener de viață, cu care s-a și bătut în plină stradă chiar săptămâna trecută. Cei doi foști îndrăgostiți nu pun stop deloc problemelor în doi și preferă să își spele rufele în public, dacă în privat nu s-a putut. Acum, după incidentul a cărui imagini au devenit virale, impresara a găsit noi motive pentru care să îl tragă la răspundere pe Laurențiu Reghecampf. 

„După atâta vreme, vii să-ţi vezi copilul şi stai cu el 20 de secunde… Dar nu vii cu un pokemon, niciodată cu nimic şi acum vrei copilul. Vrei să sară copilul la tine în braţe când îi înjuri mama, îi ameninţi mama cu moartea. Tu lovești omul care ți-a dăruit un copil și te-a ajutat să îți construiești cariera. Eu sunt calmă, vreau doar să să găsesc o variantă, să divorţăm, să închidem absolut tot fără să anunţăm presa, fără să ştie nimeni pe pământ. S-a terminat tot! Dacă mai prelungim și vorbim, îi va fi rău copilului. Este plin de răutate”, ar fi spus Anamaria Prodan.

Pe de cealaltă parte, deși este evident că problemele continuă în fosta căsnicie, Laurențiu Reghecampf își continuă viața ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Ieri, acesta a repostat pe Instagram o imagine publicată de femeia care i-a adus pe lume cel de-al treilea copil în care se poate observa o cină copioasă, care pare gătită chiar de antrenor. 

Alături de imagine, Corina Caciuc a scris #masterchef, gest care dovedește că mâncarea a fost extrem de bună, precum cele preparate de specialiști.

Sursă foto: Laurențiu Reghecampf/Instagram

VEZI ȘI: De ce să nu te căsătorești anul acesta
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies