Laurențiu Reghecampf junior, prima reacție după ce a aflat ce pensie alimentară va primit de la tatăl lui

Laurențiu Reghecampf junior, prima reacție după ce a aflat ce pensie alimentară va primit de la tatăl lui
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 21 Noiembrie 2022
Data actualizare: 21 Noiembrie 2022
După mai bine de un an de când s-au despărțit și au început procesul de divorț, se pare că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au intrat pe linie dreaptă cu finalul oficial al poveștii de iubire.

Potrivit celor de la Digi Sport, Judecătoria Buftea a admis zilele trecute cererea de divorț înaintată de Laurențiu Reghecampf și a dispus desfacerea din culpă comună a căsătoriei cu Anamaria Prodan. Ca urmare a acestei decizii, antrenorul va trebui să achite lunar pentru fiul său, Laurențiu Reghecampf junior (cunoscut și drept Bebeto) o pensie alimentară în valoare de 1/6 din veniturile nete. Astfel, sursa citată afirmă că fiul lui Laurențiu Reghecampf cu Anamaria Prodan va primit lunar 1.600 de euro!

După aflarea deciziei, Bebeto a postat pe Instagram, la story, un mesaj incredibil, prin care își ataca tatăl. Iar Anamaria Prodan a repostat mesajul lui Laurențiu Reghecampf junior!

„Mama mea e nr. 1! Mama mea e Anamaria Prodan, iar eu sunt băiatul ei! M-a crescut și învățat să fiu demn și să nu cobor în lumea obscură a nenorocirilor! Sunt mândru că sunt fiul unei asemenea mame! Nu contează ce spun «looserii»! Noi sclipim și stăm drepți, trăim frumos. Fugarii care se bucură că nu își ajută copiii, că nu plătesc pensie alimentară, cei ce fac copii în afara căsniciei și apar cu fătuci cu trecut jenant, cei ce și-au distrus și furat familia, cei ce s-au făcut de râs în fața țării și și-au distrus reputația, mor încer, dar sigur! We are the best”, a scris Bebeto pe instastory.

Vezi și: Brad Pitt se mută în România




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies