Lavinia Goste și Marius Zorilă: „Suntem suflete pereche”! Cum reușesc artiștii să păstreze focul pasiunii

Lavinia Goste și Marius Zorilă: bdquo;Suntem suflete pereche ! Cum reușesc artiștii să păstreze focul pasiunii
Citeste mai mult despre: Lavinia Goste, Marius Zorila,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 30 Aprilie 2020
Lavinia Goste și Marius Zorilă sunt de 14 ani împreună. Au luptat pentru iubirea lor, iar astăzi se pot lăuda că trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste.

„Sigur, nu a fost întotdeauna roz. Nu am trăit doar lapte și miere, suntem însă conștienți că aceasta este iubirea pe care ne dorim să o trăim și am procedat în consecință în toți anii aceștia. Suntem suflete pereche iar asta ne ajută și la nivel personal, dar și la nivel profesional”, declară Lavinia Goste.

Atunci când îți dorești ceva sau pe cineva, nimic nu te poate opri să aduci în realitatea vieții tale această dorință. Interpreta de muzică populară este cel mai bun exemplu. Pentru a-și trăi dragostea, actuala doamnă Zorilă a făcut naveta București - Satu Mare timp de 4 ani.

„După ce am înțeles că Marius e bărbatul vieții mele, timp de patru ani am făcut naveta București - Satu Mare (641 km) - orașul meu natal. Mi-a fost greu să mă rup de locurile natale însă, iubirea pentru Marius m-a ajutat să fac pasul cel mare și să mă mut la București. Suntem suflete pereche și asta se vede zi de zi. Ne înțelegem din priviri, ne simțim, între noi există un motor care ne ajută să gonim fericiți în aceeași direcție!”, a spus solista care a lansat noul videoclip „Omul harnic, muncitor”. 

Într-o perioadă în care dragostea pare să fie mai mult de împrumut decât pentru totdeauna, Lavinia Goste și Marius Zorilă au grijă de povestea frumoasă pe care construit-o în acești 14 ani, dar și de cele două minuni carele-a umplut casa acum 7 ani, gemenele Maria – Nicole şi Ioana – Elisa. „Fetele sunt BINECUVÂNTAREA pe care am primit-o de la Dumnezeu și au venit cu scopul clar de a ne închega și întări relația. Tot ce facem, orice decizie luăm, o cântărim din perspectiva impactului pe care îl au acțiunișe noastre asupra fetelor. Mulțumim lui Dumnezeu, sunte bine!”, conchide Marius Zorilă.

foto: PR Lavinia Goste

Vezi și: Ai parte de o experienţă UNTOLD cu un line-up de neratat, pe 1 Mai OVERNIGHT BACK TO LIVE

FULLSCREEN
Lavinia Goste și Marius Zorilă: „Suntem suflete pereche”! Cum reușesc artiștii să păstreze focul pasiunii
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO