Lavinia Pîrva e...pur și simplu altă persoană! Vezi fotografii în care nu o mai recunoști

Lavinia Pîrva e...pur și simplu altă persoană! Vezi fotografii în care nu o mai recunoști
Citeste mai mult despre: lavinia pirva, fotografii, operatii estetice,
Data: 09 Decembrie 2019
Mulți cred că apelează la operații estetice, dar ea afirmă că pur și simplu a optat pentru un program de remodelare corporală.
Oricare ar fi adevărul, cert e că Lavinia Pîrva e altă persoană de la o zi la alta. Și de la o fotografie la alta. În GALERIA FOTO de mai jos, puteți să o admirați…așa cum sigur nu ați mai văzut-o.
 


 

Pentru cei care cred că e adepta intervențiilor chirurgicale, Lavinia a transmis deja un mesaj:
 
 “În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă, pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată fată de oamenii care mă apreciază și sunt alături de mine să explic această schimbare de imagine!
În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă pentru moment sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială plus corporală minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată!

În al doilea rând, menționez că tot la indicațiile specialistului am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!
Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă acealași lucru."

În timp ce mulți comentează, Lavinia… își promovează cel mai nou single. Pentru că se pare că, deși e mamă pentru prima dată și se ocupă de băiețelul ei și al lui Ștefan Bănică, nu vrea să își neglijeze nici cariera.
 
Lavinia și Ștefan Bănică  au devenit părinți pe 16 mai, iar vestea cea bună a dat-o fanilor chiar cântărețul, care a scris pe pagina sa de Facebook:

”Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă , pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru toate mesajele frumoase”. 

Pe PRO TV PLUS puteți vedea materiale speciale cu vedetele preferate: 


FOTO: INSTAGRAM

FULLSCREEN
Lavinia Pîrva e...pur și simplu altă persoană! Vezi fotografii în care nu o mai recunoști
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO