Liviu Dragnea, primele declarații după ce s-a scris că s-a despărțit de iubita lui, Irina

Liviu Dragnea, primele declarații după ce s-a scris că s-a despărțit de iubita lui, Irina
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 07 Decembrie 2021
Data actualizare: 07 Decembrie 2021
Liviu Dragnea, care a dispărut din viața publică vreme de câteva zile, a reacționat pentru prima dată după ce în presă s-a scris că s-a despărțit de iubita lui de 28 de ani.

Liviu Dragnea și Irina Tănase nu mai formează un cuplu, susțin persoane din anturajul celor doi. Fostul lider PSD a reacționat pentru prima dată în legătură cu viața sa privată, fără să confirme separarea de iubita sa de 28 de ani. 

Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări”, a scris politicianul pe Facebook, enumerând cele două lucruri pe care oamenii trebuie să le rețină:

„1. Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine.

2. Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu. Orice altă "știre" e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu "senzațional" și cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării”, a explicat fostul lider PSD.

Fotografii: Agerpres

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!