Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant de ziua de naștere a iubitului ei. Felix Baumgartner a împlinit 52 de ani

Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant de ziua de naștere a iubitului ei. Felix Baumgartner a împlinit 52 de ani
Citeste mai mult despre: Mihaela Radulescu, Felix Baumgartner,
Data publicarii: 20 Aprilie 2021
Data actualizare: 20 Aprilie 2021
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner trăiesc de mai mulți ani o frumoasă poveste de dragoste. Chiar dacă s-a scris de mai multe ori că cei doi s-au despărțit, iată că legătura dintre ei este, cu adevărat, puternică.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de mai bine de 6 ani, iar după spusele vedetei, Felix este bărbatul alături de care va rămâne veșnic copil.

De ziua de naștere a iubitului ei, Mihaela Rădulescu a ținut să marcheze ziua specială cu un mesaj emoționant pe care l-a publicat pe Instagram. “Continuă să zbori, continuă să inspiri oameni, continuă să fii… eroul lor și… bărbatul meu. Și restul… știi tu

Alături de mesajul emoționant, vedeta a adăugat și două poze cu Felix Baumgartner, iar postarea a strâns mi de aprecieri și sute de comentarii. 

Sursă foto: Instagram Mihaela Rădulescu / Getty Images

VOYO.RO este singura platformă online din România care va transmite LIVE festivitatea de decernare a premiilor OSCAR 2021. Gala va va fi difuzată integral, LIVE, pe platforma https://voyo.protv.ro/, în dimineața zilei de 26 aprilie 2021, între orele 3.00 - 6.00.


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies