Oana Zăvoranu, reacție după ce Pepe a spus că Raluca divorțează de el: „Am răspuns ca să nu mai întrebați”

Oana Zăvoranu, reacție după ce Pepe a spus că Raluca divorțează de el: Am răspuns ca să nu mai întrebați
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 04 Noiembrie 2020
Data actualizare: 06 Noiembrie 2020
În seara zilei de 2 noiembrie, Pepe a dezvăluit pe canalul său de YouTube că va divorța în curând, după ce Raluca Pastramă a decis să se despartă de el.

Informația a fost preluată rapid de toată presa din România, vlogul lui Pepe ajungând în trending pe YouTube.

„Vreau să fac un anunţ extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, totodată, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Mai exact, vom divorţa în curând. Este o decizie asumată. Mai exact, nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi multete încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu vrem să fie acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Noi știm mai bine ce e în familia noastră, cât de frumos a fost, cât de încercată a fost relația noastră, cât de mult am crezut în ea și cum s-a terminat. Și vrem să avem o relație civilizată în continuare, pentru copiii noștri. Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, nu există un motiv real. Dar, dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul. Dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm foarte bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca. Avem o comunicare perfectă, nu ne vom certa niciodată. Știm exact ce am decis și sunt deciziile noastre”, a spus Pepe pe YouTube.

La aproximativ 24 de ore după ce Pepe a anunțat că urmează să divorțeze, Oana Zăvoranu a avut o primă reacție la o televiziune mondenă: „Din 2 noiembrie, România se va schimba, n-o să mai fie ce a fost. Atenție, că a venit bomba! V-a zgudui România! S-au despărțit ăștia doi. Se poate mai rău? Păi știrea asta e mai rea decât știrea cu COVID-ul”.

Apoi, fosta soție a lui Pepe a afirmat pe Instagram că, din punctul ei de vedere, aceasta este doar o lovitură de imagine și că totul face parte dintr-o campanie de marketing prin intermediul căreia Pepe vrea să fie din nou în centrul atenției. Mai mult decât atât, Oana Zăvoranu a ținut să precizeze că nu crede că Raluca Pastramă va divorța de artist.

„V-am răspuns, ca să nu mă mai întrebați! Râsul ne face bine, așa că ascultați, ca să vă destindeți. Și nu mai puneți botu’ la vrăjeli... e fomiță mare, vine Crăciunul și poate mai iese de vreun concert, ceva... Vremuri grele, Mon Cher. Da’ lasă, că de Crăciun, la insistențele fanilor... miraculos or să se împace. Chill... astea de etnie nu divorțează, nu există această noțiune în mintea lor. Iar soțu’ trebuia să învețe să joace mai bine, că doar a stat cu o actriță în casă atâția ani. Stai jos, nota 4! Have fun and enjoy. Love, Oana. P.S.: Mie, sincer, mi se rupe și mi se-ndoaie de acestă dramă cu iz de regie fâsâită”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

foto: YouTube Pepe; Instagram Raluca Pastramă; Instagram Oana Zăvoranu

Vezi și: FERMA. În Plus
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies