Portretul lui Ciprian Marica, făcut de un fost antrenor: „S-a dezvoltat mai repede”

Portretul lui Ciprian Marica, făcut de un fost antrenor: bdquo;S-a dezvoltat mai repede
Citeste mai mult despre: Ciprian Marica,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 04 Mai 2020
La finalul lunii aprilie, în mediul online a fost distribuit un clip video care ni-l arată pe Ciprian Marica în timp ce își înșală partenera de viață.

În filmulețul care s-a viralizat rapid și care a depășit în doar câteva zile 1 milion de vizualizări, fostul fotbalist iese dintr-o camera de hotel acoperit doar cu un prosop, iar în urma lui apare și amanta sa, clipul fiind realizat chiar de soțul înșelat, care era prieten cu Ciprian Marica.

În timp ce filmează, bărbatul afirmă că soția lui a petrecut nu mai puțin de 4 ore în camera e hotel cu Ciprian Marica, iar apoi pe internet au apărut glume despre rezistența fostului atacant al naționalei de fotbal a României.

Ca urmare a glumelor apărute pe internet, jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor și-au amintit de un interviu pe care antrenorul Emil Ursu l-a acordat în urmă cu mai mulți ani celor de la ProSport și în care vorbea despre copilăria lui Ciprian Marica.

„Avea 14 ani și jumătate când l-am promovat la echipa de tineret a lui Dinamo. Mulți au spus că sunt nebun, că-l forțez, dar le-am răspuns că, dacă îl mai las la grupa lui, se plafonează, nu mai are ce arăta acolo. Păi, la 14 ani era deja înalt cât unul de 18, avea forță, avea viteză, era în firea lucrurilor să-l împing spre mai sus! Pe lângă talent și calități fizice, Marica a avut o ambiție fantastică de a reuși, lucru foarte rar întâlnit la un copil de bani gata. Copil fiind și locuind lângă Lacul Tei, adică foarte aproape de Dinamo, el venea la antrenament adus de unchiul său, cu Mercedesul! La 15 ani, avea gagici… niște frumuseți! S-a dezvoltat mult mai repede ca alții”, spunea în anul 2010 Emil Ursu, care i-a fost antrenor lui Ciprian Marica la juniorii lui Dinamo.

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 7
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO