Priyanka Chopra, prima poză într-o revistă glossy alături de fetița ei. Vedeta a spus de ce a apelat la o mamă surogat

Priyanka Chopra, prima poză într-o revistă glossy alături de fetița ei. Vedeta a spus de ce a apelat la o mamă surogat
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 20 Ianuarie 2023
Data actualizare: 25 Ianuarie 2023
Priyanka Chopra Jonas și Nick Jonas au devenit părinți în luna ianuarie 2022, cu ajutorul unei mame surogat. Fetița lor, pe care au botezat-o Malti Marie Chopra Jonas, s-a născut prematur, cu 12 săptămâni înainte de termen. Odată cu împlinirea vârstei de un an, mama ei a decis să o expună în lumina reflectoarelor, pozând pentru Vogue. 

Protagonista din Quantico, în vârstă de 40 de ani, a preferat să fie mai discretă și nu a arătat chipul fetiței. Chiar și în pozele pe care le postează pe Instagram îi ascunde fața cu o inimioară. În schimb, Chopra a mărturisit, în interviul pentru Vogue, despre motivul pentru care a apelat la o mamă surogat: 

„Am avut probleme de sănătate”, explică ea, așa că „acesta a fost un pas necesar și sunt atât de recunoscătoare că am reușit să-l realizez. Mama surogat a fost atât de generoasă, bună, drăguță și amuzantă, iar ea a avut grijă de acest cadou prețios pentru noi timp de șase luni.”

Una dintre cele mai absurde teorii vehiculate despre decizia cuplului de a folosi o mamă surogat a fost că  „programul lor încărcat nu le-a lăsat timp să conceapă un copil, notează publicația pentru care actrița a acordat interviul. 

Citește și: Priyanca Chopra și Nick Jonas, printre cele mai frumoase cupluri de vedete. Fotografiile de familie cu care și-au bucurat fanii

Nașterea lui Malti a coincis cu primul val de omicron din SUA, ceea ce a însemnat că doar Chopra Jonas și soțul ei au fost lăsați să-și viziteze nou-născutul, în ciuda faptului că ambele familii extinse au venit ca să ajute. „Ne-am petrecut fiecare zi cu ea pe pieptul meu, pe pieptul soțului meu”, spune Chopra Jonas cu tandrețe. „Nu știam dacă va reuși sau nu.”

„După mai mult de 100 de zile în NICU (Unitatea de Terapie intensivă), fetița noastră este în sfârșit acasă”, scria Priyanka Chopra, la începutul lunii mai 2022. De asemenea, actrița a ținut să le mulțumească medicilor „care au fost acolo cu abnegație la fiecare pas”. 

Priyanka Chopra recunoaște că a fost mereu concentrată pe carieră. Ea s-a căsătorit la vârsta de 35 de ani cu artistul Nick Jonas, care este cu 10 ani mai tânăr decât ea. Cinci ani mai târziu, cuplul primește cel mai frumos cadou de la viață- pe micuța Malti Marie, care le-a schimbat total prioritățile. „Au fost 20 de ani de agitație și de lucru cu o viteză nemaipomenită. Întotdeauna am spus: „Care este următorul lucru?”, spune ea în numărul din februarie al British Vogue. „Dar acum simt că am un centru, un sentiment de calm, pentru că fiecare decizie ajunge să fie legată de ea.”

În imaginea de mai sus, care face parte din pictorialul recent, Chopra apare în lenjerie intimă, iar unii internauți au considerat că alegerea stilistului a fost nepotrivită. 

„Au greșit cu această poză. Au îmbrăcat o femeie superbă într-o asemenea ținută”; „De ce au făcut-o să arate ca un prezervativ?”; „Au umilit-o cu acest stil”, „Nici părul nu arată bine. Aceste extensii par prăjite”, au fost câteva dintre reacțiile urmăritorilor. 

Sursă foto: Instagram/ Priyanka Chopra
Vezi și: 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!